Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 5 min.

Kennissessie DDA: Go Big or Go Niche

In een zich snel ontwikkelende branche als de onze, zitten veel ondernemingen met de vraag welke strategie het slimst is – moet je een groot fullservice bureau worden of is het kansrijker om je helemaal te richten op een bepaalde niche of specialisme?

Way2Web onderzocht vorig jaar hoe interactiebureaus in Nederland denken over de  toekomst van interactie design en backend development.

Voor Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus van Nederland, was ons onderzoek reden voor het organiseren van de kennissessie ‘Go Big or Go Niche’ met onderzoeker Youri van Way2Web als hoofdspreker.

Way2Web kennissessie DDA Youri

Youri presenteert de resultaten van zijn onderzoek aan alle geïnteresseerden

Aansluitend vertelden Stef Brooijmans van Q42 waarom zij hebben gekozen voor niche en Arnoud Martens over de groeistrategie van Valtech en de lessen die ze daarvan geleerd hebben.

Na de presentaties was er alle ruimte voor discussie aan de hand van een aantal stellingen rond dit thema dat echt leeft binnen de branche. De bezoekers hadden vooraf interactief aangegeven dat ze vooral op zoek waren naar inspiratie – en dat is naar onze mening prima gelukt!

Sessie gemist? Kijk ‘m dan hieronder terug!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?