Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Kers op de taart: de FD Gazellen Award 2019!

Way2Web behoort (net als in 2018) tot de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Groeien doe je uiteraard niet om een award te winnen. Het is het resultaat van plezier in ondernemen, klanten die vertrouwen in je hebben en enthousiaste, getalenteerde medewerkers.

Na een jaar hard werken is de FD Gazellen Award wel de kers op de taart natuurlijk. Robert nam ‘m op 12 november dan ook met trots in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking in Apeldoorn. En we blijven groeien. Binnenkort start ons vierde ontwikkelteam en hebben we weer flink meer kantoorruimte nodig. Kortom, helemaal klaar voor een succesvol 2020.

Ontvangst FD Gazellen Award Way2Web

Robert mag ook in 2019 de FD Gazellen award in ontvangst nemen

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt door Het Financieele Dagblad. Het belangrijkste criterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, maar er wordt sinds 2018 ook gekeken naar winst en groei van het aantal werknemers.

Om genomineerd te worden moet je bovendien vrij uitgebreid toelichten wat je ambities zijn, welke veranderingen je organisatie doormaakt en welke rol je als directeur daarin speelt. Ook dat verhaal is goed overgekomen dus!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?