Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Kledinglijn

Way2Web x Way2Warm

De wintercollectie

Bij Way2Web lanceerden we in het najaar van 2020 met veel trots de Way2Web X Way2Warm wintercollectie. Een ware hype ontstond.

Het filmpje van het winterpakket werd door jullie met veel enthousiasme ontvangen. En behalve IT’ers zijn we natuurlijk ook ondernemers:

Wanneer we veel vraag vanuit de markt zien en reacties krijgen als ‘de trui zien we wel tegemoetkomen’ en dat jullie ‘ook zo’n hippe kledingkast’ willen, weten we wat ons te doen staat.

“De Ideale trui om de winter mee door te komen. Hij zit goed en met deze trui loop je altijd in stijl rond. Wat houdt je nou beter op temperatuur dan je eigen Way2Web vest?”

Peter Paul Way2Web

Way2Warm Wintercollectie

We maken we speciaal voor jullie, onze klanten en relaties, de Way2Warm wintercollectie gratis beschikbaar.
Die knusheid en warmte, kunnen we wel gebruiken in deze tijd van het jaar. Een heerlijk warm vest om de winter mee door te komen. Een T-shirt dat niet alleen geweldig zit maar ook zeker niet misstaat in een hippe kledingkast. Comfortabel thuiswerken of die ene keer op het kantoor doe je in de Way2Web X Way2Warm wintercollectie.

Als tijdelijke actie doneert Way2Web per besteld vest €5,- aan het Leger des Heils. Zo zitten we er hopelijk allemaal iets warmer bij de komende koude dagen*.

 

*Zolang de voorraad strekt

Zit jij er warm bij deze winter?

Bestel hier je eigen Way2Web vest en T-shirt.

    • Vest: Kies hier de maat van je Way2Web Vest
    • T-Shirt: Kies hier de maat van je Way2Web T-Shirt
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.