Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Kristofer | onze nieuwe back-end developer

Kristofer komt uit Zweden en heeft een bachelor in Human Resources behaald aan de Universiteit van Linköping. Tijdens zijn studie leerde hij zichzelf programmeren en richtte samen met een vriend een webbureau op waar hij vijf jaar werkte. Toch wilde hij weg uit Zweden en de keus viel op Nederland.

Kristofer

Leergierig & uniek

Hier aangekomen werkte hij als freelancer vanuit huis en maakte zich de taal eigen. Toen hij het Nederlands voldoende beheerste werd het tijd om te solliciteren: bij Way2Web dus. “De mensen hier zijn zowel competent als vriendelijk en persoonlijk, en dat vind ik allebei belangrijk”.

Hij heeft nog één freelanceproject af te ronden en is dan fulltime voor Way2Web beschikbaar als developer. Zowel frontend als backend. In zijn vrije tijd houdt hij van trainen en mediteren. Over wat hem uniek maakt is Kristofer heel duidelijk: “Heel veel, onder andere mijn iris, mijn vingerafdruk en mijn DNA!”

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?