Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Laracon EU 2019 - zien we je daar?

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar Laracon EU 2019, de belangrijkste Europese conferentie voor de Laravel PHP-community. En dat geldt zeker ook voor ons! Als medeoprichter van de Dutch Laravel Foundation mag Way2Web daar uiteraard niet ontbreken. Bovendien zijn we sponsor van Laracon en hechten we veel waarde aan dit soort initiatieven om kennis met elkaar te delen.

Stand Way2Web Laracon

Vorig jaar waren we ook aanwezig en hebben zin in deze editie!

Laravel is onder PHP-programmeurs het meest populaire, open-source framework om (sneller) applicaties op maat te ontwikkelen. Wereldwijd werken zo’n 50.000 softwareontwikkelaars met Laravel. Omdat dit framework zich in hoog tempo blijft ontwikkelen is het zaak om continu op de hoogte blijven van nieuwe trends, technieken, conventies en best practices.

Zet dus maar vast in je agenda: Laracon EU, 29-30 augustus 2019 in Amsterdam. Dagen boordevol informatie en inspiratie. En kom vooral ook even langs op onze stand, want we hebben een supercool spel ontwikkeld waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Kunnen we meteen even bijpraten of kennismaken.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?