Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Lennart | Onze nieuwe product owner

Lennart was jarenlang product owner bij DTG, een online marketing bedrijf dat verantwoordelijk is voor duizenden websites met miljoenen bezoekers. Hij hield zich bezig met onder andere het optimaliseren van conversie, performance en usability van een groot consumentenplatform. Een prima basis dus om ook bij Way2Web aan de slag te gaan als product owner.

“Wat me hier echt aanspreekt is de persoonlijke aanpak, dat geeft meteen vertrouwen. En ook de bedrijfsgrootte vind ik perfect. Niet te corporate, niet te klein en met veel variatie in klanten. Toen ik door de website struinde las ik: We bouwen niet wat u vraagt, maar wat u nodig heeft. Ik vind dat heel sterk”.

Lennart-website

“Way2Web bouwt niet wat je vraagt maar wat je nodig hebt.”

Lennart is als product owner de schakel tussen klant en ontwikkelteam. Hij vindt het fijn dat je bij Way2Web binnen het team snel kunt schakelen door gewoon iemand aan te spreken. En vooral ook dat de klant naar Utrecht komt en een volwaardig lid van het team is. Daardoor begrijp je elkaar sneller.

Zoals veel van z’n collega’s is Lennart een echte sporter. Drie keer per week door weer en wind hardlopen en mountainbiken. Elke maand een hardloopwedstrijd. In de herfst staat de Marathon van Amsterdam op het programma. En in de zomer de Elfstedentocht – op de fiets, samen met 15.000 andere mensen. Welkom Lennart!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?