Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Oplossingen voor vastgoedbeheer

De applicaties die wij ontwikkelen zijn zonder uitzondering van vitaal belang voor de bedrijfsvoering. Dan wil je je over zaken als continuïteit en veiligheid natuurlijk geen zorgen maken.

Maatwerk software voor vastgoedbeheer

Bij vastgoedbeheer maar ook bij facilitymanagement bijvoorbeeld heb je te maken met een zeer uitgebreide administratie met talloze afspraken, contracten en andere gegevens. Excel is de afgelopen decennia misschien wel de meest gebruikte tool geworden om daar greep op te krijgen. Toch is er een veiliger en krachtiger alternatief: een maatwerk webapplicatie.

Grote, professionele beheerpakketten zijn er wel, maar voor kleine en middelgrote organisaties zijn ze vaak te uitgebreid en te kostbaar. Excel (al dan niet in combinatie met Outlook Agenda) is foutgevoelig, niet voor iedereen overal toegankelijk en biedt geen realtime beheermogelijkheid. Een maatwerk webapplicatie is de ideale middenweg.

software-vastgoedbeheer

 

Way2Web ontwikkelde maatwerk software voor vastgoedadviseur REDEPT en voor Socius Connect, een snelgroeiende onderneming die leegstaande kantoorpanden ombouwt tot studentwoningen en deze vervolgens beheert. Klik op de links of op de onderstaande afbeeldingen voor een casebeschrijving of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?