Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Martijn | onze nieuwe developer

Met nieuwe collega Martijn hebben we een echte ‘Vianees’ aan boord. Hij is geboren en getogen in Vianen en behoort tot de grootste fans van dit pittoreske stadje. Dat maakt je natuurlijk nog niet direct een goede developer. Maar het enthousiasme is wel kenmerkend voor Martijn en dat waarderen we zeer bij Way2Web!

Martijn Developer Ricardo

Tijdens een uitgebreide mediaopleiding leerde Martijn (naast onder meer een drukpers bedienen en een website maken) ook programmeren. Dat beviel zo goed dat hij daarna direct startte met de vervolgstudie Informatica.

“De klant verbazen met hoe het sneller en beter kan: complexe zaken zo concreet maken dat de oplossing eigenlijk mooier is dan een klant voor mogelijk hield. Dat is wat ik het allerleukste vind aan development”

Wat hem daarin aantrekt is de logica om problemen op te lossen en telkens nieuwe uitdagingen tegen te komen. Dat houdt het werk interessant. Bovendien heb je de vrijheid om dingen zo goed mogelijk en naar eigen inzicht op te lossen.

Wanneer hij zoekt naar ontspanning, stapt hij op de fiets of op de judomat. Hoewel, ontspanning… Tijdens een fietstocht door Duitsland werd Martijn geconfronteerd met een boze militair. Bleek hij verzeild op een terrein waar tanks schietoefeningen doen. Even schrikken, maar achteraf is het gelukkig een goed verhaal.

Welkom Martijn!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?