Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 5 min.

Naar een Laravel kwaliteitsgarantie

Way2Web juicht certificering toe omdat we onze klanten maximale zekerheid willen garanderen. Als een van de weinige bureaus in onze sector zijn we nu al zowel ISO9001 als ISO27001/NEN 7510 gecertificeerd. Een Laravel kwaliteitsgarantie is daarop een mooie, welkome aanvulling.

Snel, goed en makkelijk samenwerken

Programmeurs maken graag gebruik van een framework, een soort grote bibliotheek met kant en klare (deel)oplossingen. Die zijn goed doordacht en getest en hebben hun kwaliteit al bewezen, maar worden ook nog regelmatig verbeterd.

Je hoeft dus niet steeds alles vanaf scratch zelf te maken. Daarnaast bevordert een framework het snel en makkelijk samenwerken aan een webapplicatie – en samenwerken is een basisvoorwaarde voor het succesvol ontwikkelen van complexe software.

 

Het Laravel PHP-framework is veruit het populairst. Het is open source (iedereen kan de code bekijken, gebruiken en verbeteren), het is snel en slank (geen overbodige zaken) en het is goed te onderhouden en uit te breiden. Ook Way2Web werkt daarom al jaren met dit krachtige instrument.

Kwaliteit & kennisontwikkeling

Software is van bedrijfskritische betekenis voor vrijwel iedere organisatie en dus moet die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Laravel is betrouwbaar, snel en veilig, maar omdat het z­­o razendsnel populair is geworden, wordt het niet altijd even goed toegepast. En dat is voor een opdrachtgever natuurlijk onacceptabel.

Tot in de detailsDaarom is onlangs onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een Laravel kwaliteitsgarantie door een onafhankelijke organisatie. Het streven is een online register van erkende softwareontwikkelaars, waarvoor bedrijven getoetst zijn op o.a. security, kennisniveau en het coderen volgens richtlijnen.

Ook zou deze organisatie onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling tussen Laravel gebruikers moeten stimuleren. Ook de uitreiking van speciale awards voor goede projecten is een optie. Way2Web en bijna 80 andere bureaus in ons land hebben enthousiast gereageerd op dit initiatief.

Zekerheid & professionalisering

Way2Web juicht certificering toe omdat we onze klanten maximale zekerheid willen garanderen. Als een van de weinige bureaus in onze sector zijn we nu al zowel ISO 9001 als ISO 27001 / NEN 7510 gecertificeerd. Een Laravel kwaliteitsgarantie is daarop een mooie, welkome aanvulling.

 

Way2Web Software is ISO 9001, ISO 27001 & NEN 7510 gecertificeerd

 

Daarnaast zijn we pleitbezorger voor verdere professionalisering van ons vak. Binnen branchevereniging Dutch Digital Agencies werken we daarvoor samen met de beste digitale bureaus van ons land en ook rond Laravel staan we daarvoor zeker open. Wordt vervolgd dus, we houden je op de hoogte!

Lees meer over hoe wij Laravel gebruiken.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?