Meer informatie Ja, ik geef toestemming
NetSuite implementatie? IST-SOLL-GAP analyse!

NetSuite implementatie? IST-SOLL-GAP analyse

Succesvolle implementatie van NetSuite?

Ook u heeft waarschijnlijk regelmatig het gevoel ‘dat het beter kan’. Sneller, minder dubbel (hand)werk en bovenal: slimmer. U bent voornemens NetSuite te gaan gebruiken of gebruikt dat al, maar de software is (nog) niet ideaal ingericht of u wilt ook ‘online’ goed voor de dag komen met een klantportaal, bestelportaal of webshop. Uiteraard geïntegreerd met uw back-office.

Het ideale startpunt voor deze uitdaging? Onze IST-SOLL-GAP analyse!

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

IstSolGap5

Bewezen methodiek, gegarandeerd resultaat

De IST-SOLL-GAP analyse is een beproefde methode die in drie stappen toewerkt naar een gedegen advies:

  1. IST: Hoe werkt u nu?
  2. SOLL: Hoe zou u willen/moeten werken?
  3. GAP: Hoe kan software daarbij ondersteunen en in welke fases implementeren we die?

De stappen worden ondersteund door heldere procesflows en zijn dé manier om samen met te komen tot de best passende oplossing.

Bedrijfskundig advies voor uw processen

Het slaan van een brug tussen praktijk en IT is een vak. Door onze Technisch bedrijfskundige achtergrond wéten we hoe moeilijk het is om processen te automatiseren.

On-premise, SaaS, ERP, CRM, multi-entity en multi-currency – de keuze is gigantisch. Door medewerker-interviews zorgen we voor betrokkenheid en draagvlak. En door met procesflows inzichtelijk te maken hoe u nu werkt en waar de organisatie naartoe groeit, is voor iedereen helder in welke beweging u zich bevindt.

Uiteraard zorgen we voor een helder implementatieplan:

  • Welke processtappen moeten door NetSuite worden ondersteund?
  • Voor welke onderdelen realiseren we een webapplicatie, geïntegreerd met NetSuite?

 

watwedoen_advies1 (1)

Daarom Way2Web voor uw NetSuite-implementatie:

  • Snel inzicht in uw werkprocessen (3 – 4 weken)
  • Meer draagvlak binnen de organisatie voor veranderingen
  • We weten alles van online en bouwen daarna dus ook moeiteloos portalen of geïntegreerde websites
  • Aanzienlijke kostenbesparingen door meer grip op het traject

Voor Uitzendorganisatie Goodmorning werkte Way2Web stapsgewijs via de IST-SOLL-GAP analyse aan de implementatie van een nieuw ERP-systeem, geïntegreerde webportalen voor communicatie met uitzendkrachten en klanten en een nieuwe website.

bekijk deze case

Ist Soll Gap

Het resultaat

Met de keuze voor een nieuw ERP-systeem ontstaan vaak kansen: webportalen voor klantcontact, bestellingen, integratie met uw website of webshop of juist het mobieler maken van uw medewerkers. Als experts in het bouwen van maatwerk software en API-koppelingen zijn we u ook graag met dit vervolgtraject van dienst.

We bieden u dus niet alleen inzicht in de werkprocessen. We ondersteunen u bij de implementatie van NetSuite door het maken van implementatie-afspraken met de leverancier. En we fungeren als projectmanager om er zo voor te zorgen dat het werk door zowel uw organisatie als de leverancier tijdig wordt uitgevoerd.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?