Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Robert Horsmans Leestijd 2 min.

Next Level Award voor BouwAanvoerders

Op 4 december heeft Robert Horsmans de Way2Web Next Level Award uitgereikt aan Joost op de Woerd van BouwAanvoerders. Dankzij zijn visie en doorzettingsvermogen zet de bouwlogistiek een belangrijke digitale stap voorwaarts.

De klanten van Way2Web zijn zonder uitzondering mensen die kansen en oplossingen zien om het anders en beter te doen. Die hun nek durven uit te steken. En die bereid zijn om risico’s te nemen. Dat wij samenwerken met zulke vernieuwers en trendsetters is echt een cadeautje; eigenlijk verdienen ze natuurlijk allemaal een next level award!

Way2Web Next Level Award

De feestelijke uitreiking op kantoor bij Way2Web Software

Toch zetten we BouwAanvoerders graag extra in de spotlights. Hun slimme applicatie TiQiT verbindt de systemen van alle bij een bouwproject betrokken partijen en integreert de communicatie binnen de hele logistieke keten.

Dat leidt tot efficiënter werken maar vooral: tot minder verkeersdrukte en aanmerkelijk minder uitstoot van CO2 en fijnstof in binnensteden. Een innovatie met belangrijke maatschappelijke gevolgen dus.

Gefeliciteerd BouwAanvoerders, dank voor de samenwerking en op naar het volgende level! Meer weten over dit project? Lees de case.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?