Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 4 min.

PHP-developer en Scrum evangelist

Onze nieuwe senior backend developer is een ware Scrum evangelist. Een voorliefde die ontstond bij zijn vorige werkgevers BNN/Vara en PinkWeb. Daarnaast is hij gek op code architectuur.

Erik zocht een bedrijf dat moderne technologieën serieus neemt, oog heeft voor code architectuur en scrum omarmt. Aan al die eisen voldoet Way2Web. Waar hij ook blij van wordt is continuous deployment (extreme programming) waarbij veel programmeerwerk geautomatiseerd wordt en een menselijke fout minimaal is. Daardoor kan het development team zich richten op het bouwen, zonder zich druk te maken over de overhead en het beheer van software.

Senior backend developer Erik de Bos

Scrum werkt niet voor iedereen

“Managers nemen softwareontwikkeling vaak niet serieus genoeg. Ze accepteren niet dat de kennis tegenwoordig ligt bij de technici, bij het development team, en durven de controle niet los te laten. Programmeurs moeten meer vrijheid krijgen om mee te denken over het ontwerp. Wil je software ontwikkelen die echt voldoet aan de wensen van de klant, dan werken zelfsturende teams gewoon het beste”.

Bioloog, Brouwer en Bassist

Erik is van huis uit bioloog en ontwikkelt in z’n vrije tijd recepten voor de biertjes van zijn eigen brouwerij Neobosski. Daarnaast is hij bassist bij de indie band Starlit Sea die druk bezig is met het eerste album (check Spotify!). Hij is geboren in Colombia, groeide op in Zuid-Amerika, Spanje en Oman en woont nu in Amersfoort – een echte wereldburger dus. En een aanwinst voor Way2Web!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?