Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Nieuwe web applicatie voor vastgoedbeheer voorkomt kostbare fouten

Het administreren van een vastgoedportefeuille kan aanmerkelijk makkelijker en minder foutgevoelig met de online applicatie MyLeaseAdmin, die Way2Web ontwikkelde voor vastgoedadviseur REDEPT.

Het Excel-tijdperk voorbij

Het huren van vastgoed is vaak voor een lange periode. De huurcontracten bevatten vaak voorwaarden die pas na een langere tijd effectief worden. Het bijhouden van bijvoorbeeld opzeggingen, verlengingen en opties doen veel bedrijven nog in Excel of Outlook Agenda. Er bestaan al wel uitgebreide professionele pakketten, maar die zijn voor veel kleine en middelgrote organisaties te omvangrijk en vooral te duur in aanschaf.Excel en Outlook zijn foutgevoelig. Maar ook bij vertrek van een medewerker kan het overzicht snel zoek zijn. Wanneer bijvoorbeeld niet op het juiste moment wordt geacteerd kan een contract ongewenst automatisch worden verlengd. Een kostbare fout die al snel in de honderdduizenden euro’s kan lopen.

Doeltreffende web applicatie

Way2Web heeft voor vastgoedadviseur REDEPT een gebruiksvriendelijke, online webapplicatie op maat ontwikkeld in Laravel, specifiek voor eindgebruikers van vastgoed. Met MyLeaseAdmin kunnen bedrijven op een doeltreffende en kostenefficiënte wijze huurcontracten en eigendomspanden administreren.

MyLeaseAdmin stelt gebruikers in staat om een vastgoedportefeuille te managen vanuit een robuuste cloud database. Wanneer taken moeten worden opgevolgd, verzendt de applicatie automatisch een herinneringse-mail.

Way2Web denkt niet alleen mee in de technische oplossing, maar denk ook mee over de toepassingsmogelijkheden voor de gebruiker van de applicatie en het optimaal ‘vermarkten’ van de tool. Het brainstormen over procesinnovatie aan het begin van het project heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het eindproduct.

Leon van Leersum, partner bij REDEPT

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?