Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dani Prozee

Verslag Ontbijtsessie 23 juni

Op 23 juni j.l. was de allereerste Way2Web-ontbijtsessie bij Restaurant Zuiver in Leidsche Rijn. Onderwerp: “Service = nieuwe marketing”. Onder het genot van een heerlijk ontbijt werden de deelnemers uit diverse branches (zoals dienstverlening, industrie en vastgoed) getrakteerd op leerzame inzichten en inspirerende verhalen.

Ontbijtsessie van Way2Web: een inspirerend begin van de dag!

Ontbijtsessie van Way2Web:
een inspirerend begin van de dag!

Op 23 juni 2016 was de allereerste Way2Web-ontbijtsessie bij Restaurant Zuiver in Leidsche Rijn. Het onderwerp: “Service = nieuwe marketing”. Onder het genot van een heerlijk ontbijt werden de deelnemers uit diverse branches (zoals dienstverlening, industrie en vastgoed) getrakteerd op leerzame inzichten en inspirerende verhalen.

Geïnteresseerd in wat er besproken is? Laat dan een berichtje achter, we sturen je graag het verslag en de slides. En we houden je natuurlijk op de hoogte van de volgende sessie! 

 

Klik op onderstaande links om de presentatie te downloaden:

Ontbijtsessie 23 juni – Presentatie flowresulting – Service = Nieuwe marketing

Ontbijtsessie 23 juni – Presentatie Socius Wonen – Service = Nieuwe marketing

 

 

 

IMG_2310 kopie

IMG_2302 kopie 2

We zullen in de loop van dit jaar nieuwe kennisevenementen organiseren, telkens met een andere insteek en op een leuke, inspirerende plek. Bent u er ook graag bij de volgende keer? Laat dan uw gegevens achter.

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Netherlands

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?