Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Onze backend developer Rogier

Vorig jaar is Rogier bij ons begonnen als stagiair. Maar dan wel een bijzondere. Vanwege zijn autisme volgde hij de opleiding applicatieontwikkeling aan het REA college, een opleiding voor studenten die niet terecht kunnen in het reguliere beroepsonderwijs.

Niet zomaar een developer!

Bij de kennismaking bleek al meteen dat Rogier vrij verlegen was, maar op de technische vragen van onze IT-manager Peter Paul gaf hij uitstekende antwoorden. Kennis en talent genoeg dus, alleen – zou hij ook binnen het team passen?

Van een rustige start als stagiair…

De eerste tijd hebben we Rogier daarom Laravel onderwijsopdrachten laten uitvoeren met begeleiding van Peter Paul. In alle rust, op z’n eigen plek en los van de rest. Al na een paar maanden had hij het basisniveau te pakken.

Ook sociaal ontwikkelde hij zich goed, zodat hij nu probleemloos deelneemt aan de dagelijkse stand up meetings voor het echte werk. Rogier heeft oog voor detail, denkt erg logisch en pakt zonder problemen ook de taaie klussen op. Bovendien vindt hij bugs die niemand kan vinden!

… naar een vaste baan als backend developer

De zeer gestructureerde werkwijze binnen Way2Web is ideaal voor hem. Rogier is echt een volwaardig en zeer gewaardeerd deel van het team geworden en is inmiddels gewoon in vaste dienst als backend developer.

In zijn vrije tijd is Rogier een echte gamer. Opmerkelijker is zijn andere hobby: freerunning. Schrik dus niet als je iemand in onze buurt ziet sprinten, springen, klimmen, rollen, draaien en salto’s maken – dat is Rogier, die hoort bij ons!

rogier

“Ik vind het prettig om bij Way2Web te werken. Ik kan hier rustig en met duidelijkheid werken, en als ik hulp nodig heb, hoef ik het alleen maar te vragen. Ik kan zo mijn talenten goed gebruiken en nog verder ontwikkelen. Verder zijn mijn collega’s ook heel gezellig!”

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?