Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Applicatie assessment

Applicatie assessment

Zekerheid over de kwaliteit van uw applicatie

De waarde van uw bedrijfskritische applicatie wordt voor een belangrijk deel bepaald door de codekwaliteit. Code maakt het verschil tussen een tijdelijke oplossing en een toekomstbestendige applicatie. Een tijdelijke oplossing maakt doorontwikkeling slechts beperkt mogelijk, geeft performance problemen en vermindert het rendement van uw investering.

Wat goede code is, kun je niet zomaar vaststellen. De codekwaliteit hangt af van het doel van de applicatie en de businesscase. Met een applicatie assessment van Way2Web krijgt u een volledige analyse, toegespitst op uw bedrijfsdoelen en applicatie.

“Ondanks de grote complexiteit en tijdsdruk, hebben de code-tovenaars van Way2Web het voor elkaar gekregen om iets moois te ontwikkelen. We hebben bijna geen bugs en ze zijn terecht trots op hun werk.”

Pim Efting RealHosting

Waar toetsen we een applicatie op?

We kijken naar de volgende onderdelen en bepalen samen welke punten de meeste waarde hebben voor uw businesscase en applicatie. Per onderdeel volgt een uitgebreide analyse met meerdere subonderwerpen om een volledig beeld van de kwaliteit te geven.

  • Algemene inhoud applicatie
  • Codekwaliteit & documentatie
  • Veiligheid
  • Performance & schaalbaarheid
  • Onderhoudbaarheid
  • Betrouwbaarheid
  • Het build & deployment proces
  • Toepassen van automatische tests (Unit, Dusk of op andere wijze)

Whitepaper

Groeien met maatwerk software

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Met dit whitepaper willen we je helpen om een goede briefing te maken. We doen dat aan de hand van een checklist met praktische vragen die wij, als softwareontwikkelaars, aan jou zouden stellen voordat we met een project starten.

Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het aan je uit.

Whitepaper aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

software testen

Bedrijfsmatige en technische expertise

Way2Web Software is als geen ander in staat om de codekwaliteit objectief vast te stellen. We beschikken over zowel de noodzakelijke bedrijfsmatige als technische expertise om probleemgebieden van uw applicatie snel te identificeren.

Met inmiddels vier dedicated scrumteams ontwikkelen we al 10 jaar complexe softwareapplicaties vanuit bedrijfskundig perspectief. We stellen hoge eisen aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Als een van de weinige bedrijven in onze branche zijn we zowel ISO 9001 als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

software testen Way2Web

Onze specialisten denken graag mee over de speerpunten van het assessment

Inhoud van het assessment

Tijdens de codereview analyseren we zowel de broncode als de databasearchitectuur van de applicatie. Hiervoor gebruiken we verschillende automatische tools. Daarnaast passen we uitvoerige handmatige codeanalyse toe.

We toetsen zaken als complexiteit, testability, veiligheid, codestandaarden en afhankelijkheden. Dankzij een samenvattende rapportage en conclusie, krijgt het management een helder inzicht in de kwaliteit van de applicatie.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Laravel Certificate