Meer informatie Ja, ik geef toestemming

Applicatiebeheer

Succesvol samenwerken, ook op de lange termijn

U verder helpen met een krachtige online ICT-oplossing betekent uiteraard ook aandacht voor de beschikbaarheid, werking en veiligheid van uw webapplicatie na oplevering. We bieden u dus ook graag de zekerheid die u nodig heeft over de continuïteit van uw bedrijfskritische applicatie.

Met Applicatiebeheer gaan we verder dan alleen het monitoren van de uptime. Zo maken we samen jaarlijks een Onderhoudsplan om uw websysteem in topconditie te houden en staan we 24/7 voor u klaar.

ja, ik wil graag kennismakenof ontdek eerst onze mogelijkheden

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Een succesvol ICT project realiseren? Maak in 4 simpele stappen de perfecte briefing!

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Een goede briefing maken voor de softwareontwikkelaar is van cruciaal belang. Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het in vier simpele stappen uit.

CTA Whitepaper - ijzersterke briefing

CTA Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarom Way2Web voor uw Applicatiebeheer

  • Eigen supportteam dat 24/7 voor u klaarstaat
  • Stabiele volledig ISO-gecertificeerde servers, redudante set-up
  • Professionele OTAP-ontwikkelstraat, build server, Behat automatische tests, uitgebreide monitoring
  • Bedrijfskundigen en online experts, dus denken we pro-actief mee over de toekomst van uw websysteem

“Way2Web snapt als geen ander hoe er moet worden gereageerd op kritische momenten en denkt proactief mee in de toekomst van mijn webapplicatie, die inmiddels meer dan 4 jaar perfect wordt onderhouden.”

Christian Kops, eigenaar PZ Dossier

PZ Dossier is eigendom van PZ Kantoor, dé HRM-dienstverlener voor het MKB. PZ Dossier is van vitaal belang omdat alle werkprocessen van PZ Kantoor hiermee zijn gestandaardiseerd en geautomatiseerd.

Ontdek ook onze maatwerk ICT-oplossingen

De mogelijkheden van Applicatiebeheer

Applicatiebeheer is een onmisbare dienst voor bedrijven en organisaties met een bedrijfskritische webapplicatie. Zo’n applicatie moet immers goed onderhouden worden. Dit vraagt een kritische blik, voortdurende aandacht en een uitgekiende technische strategie.

Applicatiebeheer is bedoeld voor:

 

 

3 Collega's die elkaar helpen door samen achter een computer te werken

Hosting

Afhankelijk van de omvang en het gebruik van uw website biedt Way2Web een hostingpakket op maat.

Om optimale controle, onderhoud en gebruik te garanderen vindt hosting plaats in eigen beheer. We hebben daarvoor een uitgebreid en indrukwekkend serverpark, van cloud servers tot load balanced servers. Zo garanderen we beschikbaarheid, snelheid en continuïteit.

Alle data wordt versleuteld opgeslagen in een ISO en NEN-gecertificeerd datacenter (ISO9001, ISO27001 en NEN7510).

services_hosting

Up-to-date dankzij het Onderhoudsplan

Software blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Gelukkig hoeft u dat zelf niet allemaal bij te houden. Way2Web zorgt voor controle, preventief onderhoud en noodzakelijke aanpassingen. Dit doen we vanuit een jaarlijks Onderhoudsplan.

Zo wordt alle gebruikte software periodiek gescreend en geüpdatet. Dankzij functionele tests via Behat wordt uw webapplicatie of systeem vervolgens volautomatisch getest, waarna de nieuwe versie wordt livegezet. En uiteraard wordt u op de hoogte gesteld van de veranderingen.

Service Level Agreement

Duidelijke afspraken over bijvoorbeeld supportaanvragen en storingsmeldingen. En dankzij ons noodnummer kunt u ons 24/7 bereiken. Ook monitoren we continu het welzijn van onze websystemen en koppelingen.

We staan klaar voor advies, trainingen, aanpassingen aan uw webapplicatie of het oplossen van problemen – kies de supportvorm die het best bij u past! En natuurlijk verzorgen we ook het aanvragen, instellen en beheren van domeinnamen en SSL-certificaten.

Nieuwsgierig naar Applicatiebeheer?

Naast het standaardpakket is er natuurlijk maatwerk mogelijk, afhankelijk van uw behoefte. Ik vertel u er graag meer over. Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland