Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Applicatiemanagement

Applicatiemanagement

Succesvol samenwerken,
ook op de lange termijn

U verder helpen met een krachtige online ICT-oplossing betekent uiteraard ook aandacht voor de beschikbaarheid, werking en veiligheid van uw webapplicatie na oplevering. We bieden u dus ook graag de zekerheid die u nodig heeft over de continuïteit van uw bedrijfskritische applicatie.

Met Applicatiemanagement gaan we verder dan alleen het monitoren van de uptime. Zo maken we samen jaarlijks een Onderhoudsplan om uw websysteem in topconditie te houden en staan we 24/7 voor u klaar.

“Way2Web snapt als geen ander hoe er moet worden gereageerd op kritische momenten en denkt proactief mee in de toekomst van mijn webapplicatie, die inmiddels meer dan 5 jaar perfect wordt onderhouden.”

Christian Kops PZ Dossier

De mogelijkheden van Applicatiemanagement

Applicatiemanagement is een onmisbare dienst voor bedrijven en organisaties met een bedrijfskritische webapplicatie. Zo’n applicatie moet immers goed onderhouden worden. Dit vraagt een kritische blik, voortdurende aandacht en een uitgekiende technische strategie.

Whitepaper

Groeien met maatwerk software

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Met dit whitepaper willen we je helpen om een goede briefing te maken. We doen dat aan de hand van een checklist met praktische vragen die wij, als softwareontwikkelaars, aan jou zouden stellen voordat we met een project starten.

Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het aan je uit.

Whitepaper aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

applicatiebeheer uitbesteden

Daarom Way2Web voor uw applicatiemanagement

  • Eigen supportteam dat 24/7 voor u klaarstaat
  • Stabiele volledig ISO-gecertificeerde servers, redundante set-up
  • Professionele OTAP-ontwikkelstraat, build server, Behat automatische tests, uitgebreide monitoring
  • Bedrijfskundigen en online experts, dus denken we pro-actief mee over de toekomst van uw websysteem

Applicatiemanagement is bedoeld voor:

Hosting

Afhankelijk van de omvang en het gebruik van uw website biedt Way2Web een hostingpakket op maat.

Om optimale controle, onderhoud en gebruik te garanderen vindt hosting plaats in eigen beheer. We hebben daarvoor een uitgebreid en indrukwekkend serverpark, van cloud servers tot load balanced servers. Zo garanderen we beschikbaarheid, snelheid en continuïteit.

Alle data wordt versleuteld opgeslagen in een ISO en NEN-gecertificeerd datacenter (ISO9001, ISO27001 en NEN7510).

Bit datacenter Ede Way2Web

We werken samen met hostingpartner Exonet die zijn servers heeft ondergebracht bij het BIT-datacenter in Ede.

Up-to-date dankzij het Onderhoudsplan

Geen zorgen
Software blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Gelukkig hoeft u dat zelf niet allemaal bij te houden. Way2Web zorgt voor controle, preventief onderhoud en noodzakelijke aanpassingen. Dit doen we vanuit een jaarlijks Onderhoudsplan.

Zo wordt alle gebruikte software periodiek gescreend en geüpdatet. Dankzij automatische tests wordt uw webapplicatie of systeem vervolgens volautomatisch getest, waarna de nieuwe versie wordt livegezet. En uiteraard wordt u op de hoogte gesteld van de veranderingen.

Service Level Agreement
Duidelijke afspraken over bijvoorbeeld supportaanvragen en storingsmeldingen. En dankzij ons noodnummer kunt u ons 24/7 bereiken. Ook monitoren we continu het welzijn van onze websystemen en koppelingen.

We staan klaar voor advies, trainingen, aanpassingen aan uw webapplicatie of het oplossen van problemen – kies de supportvorm die het best bij u past! En natuurlijk verzorgen we ook het aanvragen, instellen en beheren van domeinnamen en SSL-certificaten.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Laravel Certificate