Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Business opportunity scan

Business opportunity scan

Hulp bij procesverbetering en -automatisering?

Ook u heeft waarschijnlijk regelmatig het gevoel ‘dat het beter kan’. Sneller, minder dubbel (hand)werk en bovenal: slimmer. U maakt gebruik van bestaande systemen, maar die zijn niet ideaal ingericht of passen niet meer bij de organisatie.

Tegelijkertijd ziet u kansen in de markt. De mogelijkheid om een beslissende stap voorwaarts te zetten door software te gebruiken, juist nu. Bijvoorbeeld door het implementeren van een klantportaal of mobiele app. Uiteraard geïntegreerd met uw back-office.

Het ideale startpunt voor deze uitdaging? Onze Business opportunity scan!

“Het toekomstbestendige platform geeft ons de kans om de komende jaren internationaal flink op te schalen. Way2Web begrijpt ons bedrijf, onze processen en onze markt en levert snel. Een club waar we ook op langere termijn graag mee blijven samenwerken!”

Bas Pardoel, Managing director

Bewezen methodiek, gegarandeerd resultaat

De Business opportunity scan is een beproefde methode die in vier stappen toewerkt naar een gedegen advies:

  1. Situatieomschrijving: Hoe werkt u nu? Wat zijn uw bedrijfsdoelstellingen? Met welke doelgroepen heeft u te maken? En wat is het onderscheidend vermogen?
  2. Opportunity: Welke kansen ziet u in de markt? Hoe vergroot u uw toegevoegde waarde? Maar ook: wat is de rol van de eindgebruiker en welke klantbehoefte past daarbij?
  3. Valuestream: Hoe zou u willen/moeten werken? Welke wensen & voorwaarden heeft u? Hoe ziet het applicatielandschap eruit? Welke invloed heeft dit op de distributie van uw product of dienst?
  4. Initiatieven: Hoe kan software daarbij ondersteunen en in welke fases implementeren we die? Wat zijn de projectdoelstellingen?

De stappen worden ondersteund door referentiecases & procesflows en zijn dé manier om te komen tot de best passende oplossing.

Technisch bedrijfskundig advies voor uw organisatie

Het slaan van een brug tussen praktijk en IT is een vak. Door onze technisch bedrijfskundige achtergrond wéten we hoe moeilijk het is om processen te automatiseren met software.

On-premise, SaaS, ERP, CRM, multi-entity en multi-currency – de keuze is gigantisch. Veel pakketten geven aan alles te kunnen, maar dat is lang niet altijd het geval. Tegelijkertijd is het digitaliseren van werkprocessen met software die bij u past essentieel om relevant te blijven.

Als bedrijfskundigen dringen we door tot de essentie van een oplossing. Als ervaren software-experts bouwen we aan softwareoplossingen met de modernste technieken en volgens internationale standaarden. En als betrokken IT-partner werken we samen aan uw succes.

Daarom Way2Web voor uw business opportunity

  • Snel inzicht in uw business opportunity (max. 4 weken)
  • Meer draagvlak binnen de organisatie voor veranderingen
  • We weten alles van software en bouwen daarna dus ook moeiteloos aan softwareapplicaties, mobiele apps & API’s via onze gedegen werkwijze
  • Aanzienlijke kostenbesparingen door een betere voorbereiding en meer grip op het traject
  • Focus op concreet resultaat, geen eindeloze rapporten
Ist Soll Gap

Als experts in het bouwen van softwareoplossingen op maat zijn we u ook graag met dit vervolgtraject van dienst.

Het resultaat: business opportunity debrief

We bieden u niet alleen inzicht in uw werkprocessen en de mogelijkheden om uw business opportunity waar te maken. Ook kunt u rekenen op een eerlijk advies. Software implementeren is immers niet hetzelfde is als het kopen van een auto: u zit er jaren aan vast en niet alle implicaties zijn vooraf altijd even duidelijk.

Met de business opportunity debrief zet u de beslissende stap voorwaarts. Dit handzame document wordt opgenomen in Compass en dient als leidraad tijdens de implementatie van nieuwe software, koppelingen en mobiele apps. Dat dit werkt, weten onze tevreden opdrachtgevers.

Business Opportunity Scan

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw organisatie, dat weet ik zeker. Als bedrijfskundige praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Laravel Certificate