Meer informatie Verberg melding

Maatwerk API-koppelingen

Geen handwerk meer met duurzame API-koppelingen

Wanneer een webapplicatie wordt gekoppeld aan bestaande systemen binnen uw organisatie en die van klanten en leveranciers, neemt de kracht van deze oplossing alleen maar toe. Het uitwisselen van gegevens verloopt daarmee namelijk aanzienlijk makkelijker, sneller en goedkoper.

Het bouwen van een duurzame koppeling is specialistisch werk en vergt vergaande technische kennis. Er zijn namelijk vaak meerdere mogelijkheden om systemen met elkaar te integreren: API/Webservices, webhooks of (S)FTP. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en een succesvolle realisatie.

vrijblijvend adviesgesprek inplannenof bekijk eerst de mogelijkheden

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Een succesvol ICT project realiseren? Maak in 4 simpele stappen de perfecte briefing!

CTA Whitepaper - ijzersterke briefing

CTA Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brede expertise in koppelingen

ben veel ervaring met koppelingen tussen webapplicaties en systemen als ERP- en CRM-software. Of heeft u een eigen maatwerksysteem? Ook dan verzorgen wij koppelingen met uw webapplicatie op basis van bijvoorbeeld CSV of XML.

Daarom Way2Web voor uw API-koppelingen:

  • Uitgebreide monitoringsystemen en zeer hoge kwaliteit webontwikkeling dankzij onze infrastructuur
  • Technisch bedrijfskundig basis, we snappen dus ook waarom en hoe data overgezet moet worden
  • Snelle oplevering van de koppeling en een focus op een lange termijn samenwerking
websites_koppelingen_foto

Advies over onderstaande koppelingen of staat die van u er niet tussen?

Technieken voor systeemintegratie

Voor het maken van een koppeling zijn veel verschillende technieken mogelijk. De gebruikte techniek hangt af van het doel en de mogelijkheden van de te koppelen software:

  • CSV en XML via (S)FTP – door middel van bijvoorbeeld nachtelijke exports en imports wordt data uitgewisseld tussen systemen, denk aan product- en klantinformatie
  • API/Webservice – moderne software beschikt over een eigen stekkerdoos om zo informatie uit te wisselen. Dit is een duurzame en solide oplossing voor het (live) verwerken van grote hoeveelheden data
  • Webhooks – vergelijkbaar met Webservices, maar dan event-based. Per mutatie wordt automatisch een aanroep gedaan om data bij te werken, bijvoorbeeld voor e-mailadressen op een maillijst
  • Single Sign-On (SSO)– eenvoudig met één gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in diverse applicaties. Door het bouwen van dergelijke koppelingen hoeven uw medewerkers of klanten minder vaak in te loggen met verschillende wachtwoorden

Cases

Met koppelingen bent u in staat om twee of meerdere systemen naadloos te integeren, zodat data vloeiend, veilig en foutloos overgezet kan worden op de manier die daar het beste past.

logo_goodmorningVoor Uitzendorganisatie Goodmorning is het van groot belang dat de 1500 wekelijkse urenbriefjes, die ingevuld en goedgekeurd worden door uitzendkrachten en hun opdrachtgevers via online portalen, automatisch terechtkomen in hun ERP-systeem MySolution Flex.

Meer weten over koppelingen?

Ook weten hoe maatwerk systeemintegraties uw organisatie verder kunnen helpen? Ik kom graag vrijblijvend langs om kennis te maken, ook bent u van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Interesse? Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland