Meer informatie Verberg melding

Maatwerk websiteontwikkeling

Experts in maatwerk CMS-websites

Bereik, activeer en bind ook méér klanten met uw maatwerk website. We zorgen ervoor dat uw website er fantastisch uitziet en dankzij responsive design op ieder apparaat toegankelijk is.

Wilt u daarnaast ook graag slimmer werken en kosten besparen? Dan koppelen we uw website aan bestaande systemen binnen uw eigen organisatie of die van uw klanten of leveranciers. Daarvoor hebben we alle expertise gewoon in huis.

ja, ik wil graag kennismakenof bekijk onze cases

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Een succesvol ICT project realiseren? Maak in 4 simpele stappen de perfecte briefing!

CTA Whitepaper - ijzersterke briefing

CTA Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Robuuste technieken, betrouwbare oplossingen

Ons favoriete en ook wereldwijd het meest gebruikte CMS is WordPress. WordPress is makkelijk, snel en zoekmachinevriendelijk. Er zijn talloze, handige plug-ins om extra functionaliteiten toe te voegen. Ook bouwen we robuuste eigen WordPress plug-ins. En met behulp van add-on WooCommerce verzorgen we een professionele, makkelijk te beheren webshopomgeving op basis van WordPress.

Als de mogelijkheden eindeloos moeten zijn, gebruiken we het open-source framework Laravel voor een complete maatwerk websiteoplossing. Gemakkelijk door uzelf te beheren, volledig geïntegreerd met bestaande (interne) systemen en bovendien volledig geoptimaliseerd voor uw bedrijfsbehoefte.

websites_wordpress_foto

Voor wie is een maatwerk CMS-website geschikt?

We leveren maatwerk CMS-websites aan:

  • Bedrijven of organisaties met een complexe website, die een lange termijn-partner zoeken voor de ontwikkeling en het onderhoud
  • Grafische bedrijven (marketing en communicatiebureaus) die een technische partner zoeken voor een pixelperfecte realisatie van hun ideeën
  • Websites met veel bezoekers, veel artikelen of andere vereisten, waarbij zaken als continuïteit en performance belangrijk zijn

De voordelen van Way2Web

  1. We zijn sterk in techniek en werken daarom graag samen met creatieve bedrijven
  2. De laatste standaarden in webontwikkeling door onze technische infrastructuur voor een efficiënt ontwikkelproces
  3. We zorgen altijd voor een snelle oplevering en staan ook klaar op de lange termijn dankzij Applicatiebeheer

Multi-site: dé parapluoplossing voor websites

Voor organisaties met meerdere websites is het aantrekkelijk om gebruik te maken van een Multi-site oplossing. De websites worden volledig naar wens ingericht maar zijn te beheersen vanuit één CMS. De voordeelen? Minder onderhoud, hergebruik van code en het websiteteam doet al het werk vanuit dezelfde back-end.

Ook is het zo mogelijk om inhoud van websites in een Multi-site te delen via Content Syndication: slechts één keer een nieuwsartikel aanmaken, labelen en direct distribueren op één of meerdere dochterwebsites. Wel zo efficiënt.

 

 

Wordpress CMS website

Vrijblijvend kennismaken? Kom eens langs voor een kop koffie!

Koppelingen

Haal nog meer rendement uit uw website door deze te koppelen aan bestaande systemen binnen uw eigen organisatie of systemen van klanten en leveranciers. Dat werkt sneller, makkelijker en is kostenbesparend. We hebben veel ervaring met het koppelen van websites aan systemen. Zelfs als het om maatwerksystemen voor ERP of CRM gaat bijvoorbeeld.

 

adyen_logo openkvk_logo salesforce_logo facebook_logomailchimp_logo

Maatwerk voor elke wens

Een goed Content Management Systeem (CMS) is de basis van iedere site. Maar standaardfunctionaliteiten zijn niet altijd optimaal. Wij bouwen een oplossing op maat voor u. Maatwerk is vaak nodig voor bijvoorbeeld een productendatabase, een portaal of een profielensite. Wanneer we nauwkeurig in kaart hebben gebracht wat uw organisatie nodig heeft, ontwikkelen we alle functionaliteiten in huis. Effectief, veilig en stabiel.

 

Meer weten over maatwerk CMS-websites?

Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden en ben nieuwsgierig naar uw organisatie en de uitdagingen die een nieuwe maatwerk website oplost. Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

 

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland