Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Mobiele apps op maat

Mobiele Apps op maat

Altijd en overal onder handbereik

Way2Web ontwikkelt maatwerk mobiele apps; applicaties voor smartphones, tablets en andere mobiele apparaten, vaak gekoppeld aan online applicaties. Als specialist in ICT-oplossingen vanuit technische bedrijfskundig perspectief, ondersteunen we u met applicaties waarmee we u echt verder helpen.

Zijn uw klanten, medewerkers en andere gebruikers van uw software of diensten veel onderweg? Kies dan voor het gemak van een mobiele app op maat. Apps werken razendsnel en zijn vaak te koppelen met andere apps zodat een geïntegreerde oplossing met veel gebruiksgemak voor de klant ontstaat. Met een app op de smartphone van een klant beschikt u bovendien over krachtige marketingtool.

“Al drie jaar lang bouwt en onderhoudt Way2Web onze onlineapplicatie voor nazorg aan patiënten. Ze begrijpen dat een veilige en bedrijfszekere oplossing een must is. Daarnaast blijven ze op een slimme manier werken aan de juiste uitbreidingen, terwijl ons team focus houdt op efficiënte en effectieve zorg voor de patiënt.”

Paul Albers Hollister

Webapplicatie of mobiele app?

Er bestaan verschillende soorten mobiele apps. Een native app kent versies voor ieder specifiek platform (iOS, Android). Dat heeft gevolgen voor zowel de ontwikkeling als onderhoud en uitbreidingen. Een native app is zowel online als offline beschikbaar maar moet wel altijd eerst gedownload worden en goedgekeurd zijn door een app-store.

Een webapplicatie is een toepassing die via de browser gebruikt wordt. Welk type smartphone je hebt, maakt niet uit. Dat scheelt dus in tijd en kosten van ontwikkeling, onderhoud en uitbreidingen. Bovendien is downloaden niet nodig en ben je niet afhankelijk van wanneer updates via een app-store uitgerold worden. Een beperking van een webapplicatie is dat niet altijd alle functionaliteiten van een smartphone volledig benut kunnen worden, hoewel deze beperkingen inmiddels verwaarloosbaar zijn.

app laten ontwikkelen

Crossplatform apps hebben de toekomst

Way2Web ontwikkelt hybride of crossplatform apps met React Native framework. Deze apps combineren het beste van twee werelden. Ze voelen aan als een native app, zijn even strak en gebruikersvriendelijk vormgegeven en net zo goed en betrouwbaar als een ‘echte’ native app. Ze kunnen gegevens opslaan en benutten de volledige functionaliteit van een smartphone.

Het grote verschil met native apps is dat deze apps worden ontwikkeld met een en dezelfde codetaal en codebase voor ieder platform. En dat betekent: sneller ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden.

“React Native stelt me in staat om met een voor mij bekende programmeertaal heel professionele apps te ontwikkelen. Dat voelt als een superkracht! Het React ecosysteem biedt heel veel tools en neemt zo veel werk uit handen. Zonder al te veel setup duik je zo de code in en kun je in korte tijd een prototype ontwikkelen.”

Ian Back-end developer

app laten ontwikkelen

Welk soort app past het best
bij u?

Als IT-specialisten en als ondernemers met een technisch bedrijfskundige achtergrond, hebben we alle expertise in huis om een succesvolle app voor u te realiseren. Vanaf advies over de juiste soort app tot en met development, UX-design, positionering en (uiteraard) onderhoud.

De beste oplossing in de kortste tijd

Dankzij de Agile Scrum projectmethodiek werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. En u blijft altijd ‘in control’

Daarom Way2Web voor
mobiele apps

  • Technisch bedrijfskundig perspectief: denken vanuit uw organisatie
  • Minimum Viable Product: zo snel mogelijk van start
  • Nieuwste technieken voor een betrouwbare en veilige mobiele app
  • Toekomstbestendig: makkelijk te onderhouden en uit te breiden
  • Ervaring met publiceren in app-stores
  • Ervaring met medische apps en beveiligde gegevensverwerking
  • ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

App laten maken

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
P.E.T. Free logo
ISO certificeringen