Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Software herbouwen

Software herbouwen

Beter presteren met de oplossing die u al heeft

Investeren in nieuwe software is lang niet altijd nodig. Bij herbouwen of nabouwen blijft de applicatie aan de voorkant in principe hetzelfde maar wordt de backend volledig vernieuwd. U gaat daardoor beter presteren met een voor uw organisatie, klanten en partners vertrouwde applicatie.

De herbouwde software is sneller, veiliger en makkelijker aan te passen en uit te breiden. Ook is de applicatie optimaal voorbereid op koppelingen met andere systemen en mobiele apps. Zo krijgt u weer greep op de business en bent u klaar voor de toekomst.

Voordelen software herbouwen

 • Verbeterde snelheid en schaalbaarheid
 • Veiligheid volgens de laatste standaarden
 • Realtime dashboards voor sturing waar dat het belangrijkst is
 • Goed onderhoudbaar en uitbreidbaar: toekomstbestendig
 • Probleemloos koppelen met andere systemen en apps
 • Verder groeien met dezelfde, vertrouwde applicatie

Onze aanpak: wat we doen bij software herbouwen

Bij software herbouwen of nabouwen zorgen we ervoor dat de code van een applicatie volledig opnieuw opgebouwd wordt. Met de modernste technieken en volgens de strengste normen. Wat we in principe ongemoeid laten zijn de database en het frontend, de voorkant van de applicaties waar gebruikers aan gewend zijn en soms al jaren mee werken.

We beginnen met een applicatie assessment – met wat voor software hebben we te maken? En we maken een grondige analyse van de database en het frontend. Vervolgens kijken ook naar de business. Alleen als we weten wat uw organisatiedoelstellingen en strategie zijn, kunnen we de juiste technieken kiezen voor de backend en koppelingen.

Beter presteren dankzij vernieuwde backend

Door de backend van een applicatie te vernieuwen krijgt u meer controle op de business. Via realtime dashboards beschikt u op ieder moment over alle gegevens om beter en gerichter sturing te geven. De software is snel, veilig en vrij van bugs. En natuurlijk ook geschikt voor smartphones, tablets en werken in de cloud.

U gaat dus beter presteren met een beproefde oplossing. Zonder grote investeringen en zonder dat uw organisatie aan de nieuwe software hoeft te wennen. Bijkomend voordeel is dat de software zodanig is ingericht dat u zonder problemen kunt uitbreiden en opschalen zodra daar behoefte aan is. Toekomstbestendig dus!

6 signalen dat het tijd is voor herbouwen

 • Pagina’s laden steeds langzamer
 • Telkens terugkerende bugs
 • Onvoldoende greep op onderhoud, aanpassingen en opschalen
 • Geen realtime dashboard
 • Niet device-onafhankelijk of mobiel-onvriendelijk
 • De software remt de groei van uw business

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Laravel Certificate