Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Webapplicatie op maat

Webapplicaties op maat

Webapplicaties op maat die uw organisatie echt verder helpen

Wilt u een webapplicatie op maat laten bouwen voor specifieke bedrijfsprocessen, uitdagingen of innovatieve ideeën? Of werkt u met verschillende softwaresystemen die niet geïntegreerd zijn? Kies dan voor maatwerk webapplicaties van Way2Web.

Wij zijn zowel technisch bedrijfskundig onderlegd als gespecialiseerd in het ontwikkelen van online ICT-oplossingen. Een unieke combinatie waar tevreden klanten als PostNL en FNV Bondgenoten al jaren hun voordeel mee doen.

Daarom Way2Web voor uw maatwerk webapplicatie:

  • Technisch bedrijfskundige basis, dus denken wij vanuit uw organisatie
  • Agile stap-voor-stap aanpak en ruimte voor voortschrijdend inzicht
  • De nieuwste technieken (OTAP-straat, build server en automatische tests) voor professionele applicatieontwikkeling
  • Blokkendoos Laravel waarmee een oplossing veel sneller kan worden neergezet

Vrijblijvend een webapplicatie laten inschatten?

Een webapplicatie laten realiseren door Way2Web kan erg aantrekkelijk zijn. Daarom bieden we u een gratis Skype-sessie aan waarin we uw doelstellingen en de vervolgstappen bespreken. Vul onderstaande gegevens in en maak direct een afspraak.
 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Way2Web Maurits DijkgraafMaurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits.dijkgraaf@way2web.nl

Voor wie is maatwerk software geschikt?

Een webapplicatie op maat is bij uitstek geschikt voor:

  1. Start-ups die rusten op een slim ICT-concept, dat Lean ontwikkeld moet worden en in verschillende fases zal worden uitgebreid
  2. Organisaties en bedrijven met een uitdaging waar standaard software niet in voldoet, bijvoorbeeld omdat er verschillende vormen van integratie nodig zijn of omdat de wens simpelweg te vernieuwend of te specifiek is

 

Webapplicatie met een gedegen basis

Dankzij applicatieframework Laravel bouwen we maatwerk software altijd met een gedegen basis. Dit framework fungeert als een ‘blokkendoos’ waarmee wij in razend tempo nieuwe webapplicaties kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld door bestaande applicatiemodules te hergebruiken of aan te passen.

Met Laravel als solide startpunt hebben we de mogelijkheid tot het maken van API-koppelingen, de inzet van webhooks en meer. Zo is er naadloze integratie mogelijk met uw bestaande (standaard) softwaresystemen, zoals interne ERP of CRM-software. Verder gebruiken we altijd de nieuwste front-end technieken, waaronder Responsive Design voor gebruik van de maatwerk software op mobiel of tablet.

Idee voor een webapplicatie op maat? Zo maakt u een ijzersterke briefing:

Al drie jaar lang bouwt en onderhoudt Way2Web onze onlineapplicatie voor nazorg aan patiënten. Ze begrijpen dat een veilige en bedrijfszekere oplossing een must is. Daarnaast blijven ze op een slimme manier werken aan de juiste uitbreidingen, terwijl ons team focus houdt op efficiënte en effectieve zorg voor de patiënt.

Paul Albers | Regional Programs & Services Manager Central Europe, Hollister

Dopper is een social enterprise. Winst is niet ons doel, maar een betere wereld wel. Als wij die ambitie waar willen maken, moeten onze IT-oplossingen gewoon van topkwaliteit, slim en schaalbaar zijn. Daar wil ik niet steeds over hoeven nadenken. Way2Web begrijpt dat en heeft bewezen te kunnen leveren.

Merijn Everaarts | Founder en CEO van Dopper

Onze aanpak: hoe we maatwerk software ontwikkelen

Dankzij de Agile Scrum projectmethodiek werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. En u blijft altijd ‘in control’

Uniek in onze aanpak:

  • Inventarisatie van uw werkprocessen door onze technisch bedrijfskundigen. Voor welke processen is maatwerk software bedoeld en welke stappen doorlopen gebruikers?
  • Requirement workshops: wie moet wat kunnen met de maatwerk software, welke functionaliteiten zijn belangrijk?
  • Bepalen Minimum Viable Product en blijven leren in Build-measure-learn-cyclus. We ontwikkelen alleen wat echt nodig is en schrappen wat minder belangrijk is. Dit betekent: eerder starten, minder risico en lagere kosten.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?