Meer informatie Verberg melding

Webapplicaties op maat

Webapplicaties op maat die uw organisatie echt verder helpen

Zoekt u webapplicaties op maat voor specifieke bedrijfsprocessen, uitdagingen of innovatieve ideeën? Of werkt u met verschillende softwaresystemen die niet geïntegreerd zijn? Kies dan voor maatwerk webapplicaties van Way2Web.

Wij zijn zowel technisch bedrijfskundig onderlegd als gespecialiseerd in het ontwikkelen van online ICT-oplossingen. Een unieke combinatie waar tevreden klanten als PostNL en FNV Bondgenoten al jaren hun voordeel mee doen.

ja, ik wil graag kennismakenof download gratis whitepaper

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Een succesvol ICT project realiseren? Maak in 4 simpele stappen de perfecte briefing!

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Een goede briefing maken voor de softwareontwikkelaar is van cruciaal belang. Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het in vier simpele stappen uit.

CTA Whitepaper - ijzersterke briefing

CTA Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is maatwerk software geschikt?

Maatwerk webapplicaties zijn bij uitstek geschikt voor:

  1. Start-ups die rusten op een slim ICT-concept, dat Lean ontwikkeld moet worden en in verschillende fases zal worden uitgebreid
  2. Organisaties en bedrijven met een uitdaging waar standaard software niet in voldoet, bijvoorbeeld omdat er verschillende vormen van integratie nodig zijn of omdat de wens simpelweg te vernieuwend of te specifiek is

 

Webapplicaties met een gedegen basis

Dankzij applicatieframework Laravel bouwen we maatwerk software altijd met een gedegen basis. Dit framework fungeert als een ‘blokkendoos’ waarmee wij in razend tempo nieuwe webapplicaties kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld door bestaande applicatiemodules te hergebruiken of aan te passen.

Met Laravel als solide startpunt hebben we de mogelijkheid tot het maken van API-koppelingen, de inzet van webhooks en meer. Zo is er naadloze integratie mogelijk met uw bestaande (standaard) softwaresystemen, zoals interne ERP of CRM-software. Verder gebruiken we altijd de nieuwste front-end technieken, waaronder Responsive Design voor gebruik van de maatwerk software op mobiel of tablet.

Daarom Way2Web voor uw maatwerk webapplicatie:

  • Technisch bedrijfskundige basis, dus denken wij vanuit uw organisatie
  • Agile stap-voor-stap aanpak en ruimte voor voortschrijdend inzicht
  • De nieuwste technieken (OTAP-straat, build server en Behat) voor professionele applicatieontwikkeling
  • Blokkendoos Laravel waarmee een oplossing veel sneller kan worden neergezet

“Bij Way2Web krijg ik niet wat ik vraag, maar wel wat ik bedoel. Daarom werken we al ruim 4 jaar samen aan Socius Connect, het hart van ons vastgoedtransformatie-bedrijf. Inmiddels met 10 panden en bijna 2000 bewoners!”

Koen Havik, Socius Wonen

Socius Wonen transformeert leegstaand vastgoed tot studentenwoningen en beheert deze vervolgens ook. Inmiddels meer dan 10 panden, duizenden bewoners en een hoogcomplexe informatievoorziening waarin Socius Connect voorziet.

Onze aanpak: hoe we maatwerk software ontwikkelen

Dankzij de Agile Scrum projectmethodiek werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. En u blijft altijd ‘in control’.

Uniek in onze aanpak:

  • Inventarisatie van uw werkprocessen door onze technisch bedrijfskundigen. Voor welke processen is maatwerk software bedoeld en welke stappen doorlopen gebruikers?
  • Requirement workshops: wie moet wat kunnen met de maatwerk software, welke functionaliteiten zijn belangrijk?
  • Bepalen Minimum Viable Product en blijven leren in Build-measure-learn-cyclus. We ontwikkelen alleen wat echt nodig is en schrappen wat minder belangrijk is. Dit betekent: eerder starten, minder risico en lagere kosten.

 

 

flowdiagram2

Vrijblijvend kennismaken?

Ik kom graag  bij u langs om te luisteren welke maatwerk software uw organisatie echt verder zou helpen. Maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland