Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Webportaal development

Ontwikkeling van maatwerk webportalen

Beter samenwerken met
maatwerk webportalen

Inzichtelijker. Efficiënter. Minder arbeidsintensief. Dat is het effect van slimme webportalen op uw bedrijfsprocessen. Samenwerken, ook met klanten en leveranciers, wordt er eenvoudiger van. Van informatie verzamelen en delen, tot bestellen en betalen – een webapplicatie is er de aangewezen oplossing voor.

We hebben alle expertise in huis om een maatwerkoplossing voor u te realiseren. Zelfs het koppelen aan bestaande systemen is geen enkel probleem. En dankzij responsive design is uw webapplicatie ook perfect toegankelijk via een tablet of smartphone. Zo makkelijk kan het zijn!

“Samen met Way2Web werken we aan innovatieve online tooling voor het UMC. En die samenwerking verloopt heel prettig. Als een natuurlijk verlengstuk van onze eigen organisatie pakken ze projecten op waar intern eigenlijk geen ruimte voor is, maar die wel uiterst professioneel moeten worden gerealiseerd.”

Ecca Berhitu UMC Utrecht

Wat is een webportaal?

Een webportaal is een online systeem dat volledig is ingericht op het laten (samen)werken van verschillende typen gebruikers. Denk aan uw medewerkers, klanten maar ook leveranciers.

Webportalen kunnen uw organisatie op meerdere manieren ondersteunen. Denk aan het centraliseren en distribueren van informatie, datacollectie, gegevensadministratie, het leggen en onderhouden van contacten en niet te vergeten bestellen en betalen.

Whitepaper

Groeien met maatwerk software

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Met dit whitepaper willen we je helpen om een goede briefing te maken. We doen dat aan de hand van een checklist met praktische vragen die wij, als softwareontwikkelaars, aan jou zouden stellen voordat we met een project starten.

Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het aan je uit.

Whitepaper aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webportal laten maken

Maatwerk webportalen: oneindige mogelijkheden

Dankzij het gebruik van ons applicatieframework Laravel is uw maatwerk webportaal klaar voor de toekomst:

  • Aansprekende vormgeving: de lay-out is volledig naar uw huisstijl te ontwerpen en te bouwen
  • Minder handwerk: naadloze integraties door API-koppelingen
  • Mobile-friendly: ook geschikt voor gebruik op mobiel of tablet met responsive design

Daarom Way2Web voor uw maatwerk webportalen

  • Ruime ervaring in diverse branches en een technisch bedrijfskundige achtergrond
  • Met werkprocesonderzoek doorgronden we eerst uw processen
  • We werken altijd op basis van een Minimum Viable Product, dus snel testen en opleveren
  • De nieuwste technieken (API’s, webhooks, Behat, de build server) voor een professionele, toekomstbestendige oplossing

Voorbeelden van handige webportalen

Doel: Faciliteren van processtromen

Soms is een Excel-file niet meer doeltreffend om informatie goed binnen een proces te structureren. Een webportaal biedt uitkomst. Informatie wordt dan op het juiste moment en bij de juiste betrokkenen opgehaald of aangevraagd. Processen verlopen efficiënter en samenwerken wordt makkelijker.

Doel: Datacollectie

Een portaal gebruiken als alternatief voor het fysiek verzamelen van informatie, bespaart tijd en kosten en voorkomt fouten. Denk bijvoorbeeld aan een urenregistratiesysteem of online vragenlijsten. Een efficiënte werkwijze die bovendien bijdraagt aan een moderne, professionele uitstraling.

Doel: Interactie

Contacten leggen en onderhouden? Ook daarvoor biedt een portaal uitkomst. Voor een netwerk van alumni van een universiteit bijvoorbeeld of voor buren die een klus voor elkaar hebben. De opdrachtgever bepaalt wie wat ziet, verzamelt gegevens en kan gerichte (marketing)acties uitvoeren.

Doel: Bestellen en betalen

Online bestellen en online betalen maakt het voor de klant en voor de leverancier veel makkelijker. En koppelingen met andere systemen zoals ERP of CRM zijn kinderspel. Het resultaat: meer omzet, lagere kosten en een schaalbaar bedrijfsmodel.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Srum Logos
NL digital logo
Dutch Digital Agencies logo
ISO certificeringen
Laravel Certificate