Meer informatie Verberg melding

Ontwikkeling van maatwerk webportalen

Beter samenwerken met maatwerk webportalen

Inzichtelijker. Efficiënter. Minder arbeidsintensief. Dat is het effect van slimme webportalen op uw bedrijfsprocessen. Samenwerken, ook met klanten en leveranciers, wordt er eenvoudiger van. Van informatie verzamelen en delen, tot bestellen en betalen – een webapplicatie is er de aangewezen oplossing voor.

We hebben alle expertise in huis om een maatwerkoplossing voor u te realiseren. Zelfs het koppelen aan bestaande systemen is geen enkel probleem. En dankzij responsive design is uw webapplicatie ook perfect toegankelijk via een tablet of smartphone. Zo makkelijk kan het zijn!

ja, ik wil graag kennismakenof bekijk onze cases

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Een succesvol ICT project realiseren? Maak in 4 simpele stappen de perfecte briefing!

CTA Whitepaper - ijzersterke briefing

CTA Whitepaper
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een webportaal?

Een webportaal is een online systeem dat volledig is ingericht op het laten (samen)werken van verschillende typen gebruikers. Denk aan uw medewerkers, klanten maar ook leveranciers.

Webportalen kunnen uw organisatie op meerdere manieren ondersteunen. Denk aan het centraliseren en distribueren van informatie, datacollectie, gegevensadministratie, het leggen en onderhouden van contacten en niet te vergeten bestellen en betalen.

Maatwerk webportalen: oneindige mogelijkheden

Dankzij het gebruik van ons applicatieframework Laravel is uw maatwerk webportaal klaar voor de toekomst:

  1. Aansprekende vormgeving: de lay-out is volledig naar uw huisstijl te ontwerpen en te bouwen
  2. Minder handwerk: naadloze integraties door API-koppelingen
  3. Mobile-friendly: ook geschikt voor gebruik op mobiel of tablet met responsive design

Daarom Way2Web voor uw maatwerk webportalen

  • Ruime ervaring in diverse branches en een technisch bedrijfskundige achtergrond
  • Met werkprocesonderzoek doorgronden we eerst uw processen
  • We werken altijd op basis van een Minimum Viable Product, dus snel testen en opleveren
  • De nieuwste technieken (API's, webhooks, Behat, de build server) voor een professionele, toekomstbestendige oplossing

“Way2Web is in staat gebleken in korte tijd inzicht te krijgen in de dynamiek in onze markt. Daardoor hebben ze ons een product geleverd dat goed aansloot bij onze wensen.”

Mark Meyer MBA, Business Development Director 

Hollister Incorporated is een wereldwijd concern, is actief op 3 continenten en heeft bedrijfskantoren in meer dan 90 landen over de hele wereld.

Voorbeelden van handige webportalen

Doel: Faciliteren van processtromen

Soms is een Excel-file niet meer doeltreffend om informatie goed binnen een proces te structureren. Een webportaal biedt uitkomst. Informatie wordt dan op het juiste moment en bij de juiste betrokkenen opgehaald of aangevraagd. Processen verlopen efficiënter en samenwerken wordt makkelijker.

Doel: Datacollectie

Een portaal gebruiken als alternatief voor het fysiek verzamelen van informatie, bespaart tijd en kosten en voorkomt fouten. Denk bijvoorbeeld aan een urenregistratiesysteem of online vragenlijsten. Een efficiënte werkwijze die bovendien bijdraagt aan een moderne, professionele uitstraling.

Doel: Interactie

Contacten leggen en onderhouden? Ook daarvoor biedt een portaal uitkomst. Voor een netwerk van alumni van een universiteit bijvoorbeeld of voor buren die een klus voor elkaar hebben. De opdrachtgever bepaalt wie wat ziet, verzamelt gegevens en kan gerichte (marketing)acties uitvoeren.

Doel: Bestellen en betalen

Online bestellen en online betalen maakt het voor de klant en voor de leverancier veel makkelijker. En koppelingen met andere systemen zoals ERP of CRM zijn kinderspel. Het resultaat: meer omzet, lagere kosten en een schaalbaar bedrijfsmodel.

Vrijblijvend kennismaken?

Ik kom graag bij u langs om te luisteren of een webportaal uw organisatie echt verder zou helpen. Maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor in Utrecht. Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland