Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Onze kernwaarden

Op onze site en in blogs besteden we veel aandacht aan ‘wat’ we doen bij Way2Web en ook ‘hoe’ we dat doen. Deze keer aandacht voor ‘waarom’ we het zo doen. Wat drijft ons, wat vinden we waardevol, waar willen aan (blijven) werken? Kortom: wat zijn de kernwaarden waar we naar streven?

Way2Web Kernwaarden

Samen nadenken over waarom we ons werk doen, leidt tot mooie inzichten én gezelligheid

Open

Ons kantoor oogt niet alleen in fysieke zin heel open, het is ook symbolisch voor de manier waarop we met elkaar omgaan. Een strikte hiërarchie past niet bij een team met echte kenniswerkers. Openheid, weten wat er speelt en waarom, is bij ons een voorwaarde voor betrokkenheid en goede samenwerking.

Respectvol

Het team van Way2Web kun je gerust een bonte verzameling individuen noemen. En gelukkig maar, want juist die diversiteit zorgt voor verfrissende ideeën. Het geheel is echt meer dan de som der delen. Dat koesteren we dus. Iedereen is anders, iedereen is waardevol. We behandelen elkaar met respect.

Betrokken

Onze medewerkers zijn specialisten die zich betrokken voelen bij de klant, bij de applicaties die we ontwikkelen en ook bij Way2Web zelf. Sinds we 100% agile scrum zijn gaan werken is die betrokkenheid alleen maar groter geworden. Fijn voor ons. En fijn voor de klant die onderdeel is van het ontwikkelteam.

Leergierig

Stilstaan is achteruit hollen in ons vak, zo snel ontwikkelt de technologie zich. Gelukkig zijn al onze developers, van junior tot senior, helemaal gek van hun vak en willen ze niets liever dan zich blijven ontwikkelen. We verwachten eerlijk gezegd ook niet anders en bieden ze daarvoor volop de ruimte en de middelen.

Next level!

Onze klanten zijn mensen die vaak echt hun nek uitsteken om het anders en beter te doen. Dat wij samenwerken met zulke trendsetters en vernieuwers is bijzonder inspirerend. Bij het ontwikkelen van hun next level software zullen wij ons altijd inzetten om het beste uit ons zelf te halen en ons te blijven verbeteren.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?