Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Panos | Onze nieuwe Front-end Developer

Een flinke dosis creativiteit en een passie voor tech zorgden ervoor dat onze nieuwe collega Panos koos voor front-end development. Hij studeerde Computer Science aan de University of Economics and Business in Athene, om daarna te starten met het bouwen van websites. Dat smaakte naar meer en de projecten werden als vanzelf steeds complexer:

Panos onze nieuwe Front-end Developer

Ik blijf altijd doorvragen en checken of ik het antwoord goed begrepen heb. Zo krijg ik helder wat er moet gebeuren, zelfs in de meest uitdagende projecten

Met deze open blik onderzoekt hij continu of er nieuwere en betere technieken zijn voor het realiseren van applicaties. Stilstand is achteruitgang en bovendien saai.

Panos is een echte gangmaker. Hij is op z’n best als iedereen blij en tevreden is, en zorgt ervoor dat conflicten al opgelost zijn voordat ze ontstaan. Ook als het serieuze werk erop zit, draagt hij graag bij aan de sfeer. Hij organiseerde al een pubquiz op afstand en de tweede is in de maak. En mocht hij nog tijd over hebben dan speelt Panos traditionele Griekse muziek met zijn band en host hij role playing games met post-apocalyptisch thema. Welkom Panos!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.