Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Patricia | Onze nieuwe finance collega

De slogan “Volg je hart. Gebruik je hoofd.” is onze nieuwe finance collega Patricia op het lijf geschreven. Ze is een echt gevoelsmens, maar wel met een voorliefde voor cijfers, regels en vooral: passende oplossingen.

“In mijn vakgebied is alles een puzzel die op meerdere manieren opgelost kan worden. Daardoor is het nooit saai en bestaat altijd de mogelijkheid om de mooiste vorm te vinden.”

Patricia Way2Web Software

Patricia begon haar carrière in de mode. Na een opleiding tot ontwerpster en ervaring in sales, bleek haar hart toch te liggen bij de administratieve kant van bedrijven. Bij Way2Web voelde ze zich meteen thuis. Juist de procesmatige manier van werken, waarin er altijd ruimte is voor vernieuwing en verbetering, past uitstekend bij haar. Het jonge en vooral ambitieuze team zorgt voor een werkomgeving waar ze echt op haar plek is.

Maar goed, er is natuurlijk meer in het leven dan alleen cijfers en procedures. En daar weet Patricia alles van. Zo is ze bijvoorbeeld fervent bezoeker van Comic Con, een event over comics, films, games en cosplay. Ze leest graag.  En mocht ze dan nog tijd over hebben, haalt ze halsbrekende toeren uit met haar aerial hoop. Welkom Patricia!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.