Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 2 min.

Pieter | onze nieuwe senior developer

Onze nieuwe collega Pieter heeft de liefde voor IT van huis uit meegekregen. Hij stelt hoge eisen aan security en vindt het leuk om in een team aan complexe software te werken. Dat hij kiest voor Way2Web beschouwen we dan ook een heel mooi compliment!

Way2Web Pieter

Agile scrum en Nintendo fan

Pieter is een echte scrum fan: ”Scrum is heerlijk voorspelbaar. Geen chaos en veel efficiëntie. Sommigen vinden het stramien van retro’s, stand-up’s en demo’s saai, maar geloof me, je mist het echt als je opeens zonder moet.”

Naast zijn werk brengt Pieter veel tijd door met zijn vrouw en twee jonge kinderen. Ook zijn Nintendospellen-collectie krijgt de nodige aandacht en voor een flink eind fietsen draait hij zijn hand niet om.

Pietje precies

Wat maakt Pieter nou uniek? “Ik ben een Pietje precies die verbetering zoekt door juist het gebaande pad te verlaten.” Een beetje verdwalen is dus niet alleen leuk tijdens een lange fietstocht maar ook professioneel leidt het bij Pieter tot verrassende inzichten. Welkom Pieter!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?