Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Ragnar | Onze nieuwe Sales Manager

Tijdens zijn studie kreeg hij de opdracht om zelf nieuwe opdrachten binnen te halen voor zijn projectgroep. En zo legden Bedrijfskundige informatica aan de HAN en later Bedrijfskunde aan de EUR onbewust de basis voor de verdere carrière van onze nieuwe Sales Manager Ragnar. Want dat zoeken naar, en meedenken met opdrachtgevers bleek hem uitstekend te liggen.

Ragnar Way2Web software

Ragnar voelt zich op zijn plek bij organisaties die anderen echt vooruithelpen

Iemand met verstand van IT, hart voor bedrijfskunde en een voorliefde voor sales. Komt dat even goed uit voor Way2Web.

Wat mij direct aansprak, is dat Way2Web oplossingen bouwt met visie. Ze krijgen eerst het probleem helder, en formuleren dan pas de oplossing in plaats van andersom. Dat past bij mij en maakt opdrachtgevers gelukkig. Mijn doel is altijd adviserend verkopen, voor de lange termijn.

Ragnar voelt zich dus het meest op zijn plek bij organisaties die anderen echt vooruithelpen. Maar is het dan alleen maar IT, bedrijfskunde en sales dat de klok slaat? Natuurlijk niet. Hij is ook te porren voor uitgebreid koken, een lekker speciaalbiertje of een goed concert. En wie weet, als het straks weer mag, gaat hij Pearl Jam maar eens voor de 12e keer bekijken. Welkom Ragnar!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?