Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Red | Onze nieuwe Head of People & Operations

Red, onze nieuwe Head People & Operations, is de halve wereld over gereisd om uiteindelijk bij Way2Web te belanden. Ze is geboren in China, studeerde in New York, ontmoette haar man in India en woont nu in Vught.

Na haar studie Computer Science werkte Red voor de gereputeerde tech bedrijven Accenture en Pegasystems in de VS, en voor Capgemini en Philips in Nederland. Ze was verantwoordelijk voor missie-kritieke projecten van Wall Street tot aan NASA en van de Federal Reserve Bank tot aan ‘topsecret’ projecten bij Homeland Securities. Ook coachte ze junior medewerkers en was ze peoplemanager. Een echt mensenmens dus. Waarom koos zij voor Way2Web?

“Ik wilde per se werken in een bedrijf dat 100% IT is. Maar het is vooral de geweldige energie die ik hier voel en waar ik me prettig bij voel. Jong, energiek en ambitieus. Maar ook ervaren en slim. En met de sprankelende drive om het verschil te maken met next level software.

Je mensen zijn daarvoor het belangrijkste kapitaal. Ik wil er, met al mijn ervaring binnen de branche en met het coachen van mensen, voor zorgen dat we op alle gebieden next level worden. Dat zal eerst vooral op HRM-gebied zijn. Het is mijn missie om de mensen hier de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Daarnaast ga ik me bezighouden met de financiële administratie en de hele organisatie rondom onze ISO-certificeringen. Vandaar de titel Head of People & Operations.”

Red Young

Jong, energiek en ambitieus. Bij de energie hier voel ik me heel prettig.

Red is een echte ‘foodie’ en wijnexpert, vaart graag in haar eigen boot, leest veel en is druk bezig om zich de Nederlandse taal eigen te maken.

Red is een ondernemende dienstverlener. Ze gelooft in de kracht van software en krijgt er energie van als klanten echt blij worden. En van die energie worden wij dan weer blij natuurlijk. Welkom Red!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?