Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dani Prozee Leestijd 2 min.

Rogier

Onze nieuwe senior back-end developer

Veelzijdig, zo mag je onze nieuwe senior backend developer Rogier rustig noemen. Hij studeerde (even) Industrieel Ontwerpen in Delft en behaalde daarna zijn master Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utecht.

Brede interesse in software en een perfectionist

Rogier was lange tijd zzp’er: als grafisch ontwerper, webdesigner en webdeveloper. De laatste drie jaar was hij in dienst van een internationaal telecombedrijf waar hij een allesomvattend portal heeft opgezet.

“Ik heb een brede interesse in software en ben een perfectionist”, vertelt Rogier, “Na in mijn eentje aan een groot project te hebben gewerkt, was ik toe aan een team van collega’s met wie ik kan sparren. Aan wie ik me op kan trekken. En die ook iets van mijn ervaring kunnen leren”.

Rogier

“Way2Web is ideaal voor mij – hier houden ze net als ik van goede code en de workflow stimuleert het samenwerken aan code. Ik ga vooral helpen om complexe problemen in de backend op te lossen. Maar gezien mijn achtergrond hoop ik natuurlijk ook een steentje bij te dragen aan de voorkant van maatwerk applicaties”.

Al vanaf zijn 10e is Rogier lid van dezelfde scoutinggroep. Inmiddels geeft hij iedere week leiding aan een groep van zo’n 25 kinderen tussen de 10 en 15 jaar. Verder houdt hij van gamen, Netflixen en -als er tijd over is- ook van een goed boek. Nee niet digitaal, gewoon ouderwets op papier.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?