Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Romano | Onze nieuwe back-end developer

Door zelfstudie heeft ons nieuwste teamlid Romano zich het vak van programmeren eigen gemaakt. Inmiddels heeft hij de nodige ervaring opgedaan met onder andere het refactoren van bestaande code naar betere standaarden en het schrijven van gebruikersvriendelijke integraties voor betaalterminals en webshops.

In zijn vrije tijd is Romano veel bezig met muziek. Daarnaast vindt hij drie keer per week powerliften in de sportschool eigenlijk nog te weinig. Waarom koos deze ijzersterke backend developer juist voor Way2Web?

“Ik vond de sfeer meteen relaxed maar ook de strakke processen spreken me aan. Daarnaast merkte ik al snel hoeveel kwaliteit er in het team zit. Dit zijn jongens die er echt verstand van hebben”.

Romano-website

“Inzicht in de zakelijke kant van software is cruciaal om een goede programmeur te worden.”

“Ik wil me hier verder ontwikkelen en vooral meer leren over de zakelijke kant van softwareontwikkeling. Dat is cruciaal om een goede programmeur te worden vind ik. Door een beter inzicht in de business en meedenken met de klant gaat de kwaliteit omhoog.” Dat kunnen we bij Way2Web alleen maar volmondig beamen natuurlijk. Welkom Romano!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?