Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Samenwerking met Utrecht Inc

Utrecht Inc ondersteunt start-ups op het gebied van gezondheid, klimaat en educatie. Jonge, innovatieve ondernemers dus die grootse plannen hebben en een positieve impact op onze samenleving ambiëren. Daar ondersteunen we hen graag bij!

Trots op Utrecht Inc!

Utrecht Inc ondersteunt start-ups op het gebied van gezondheid, klimaat en educatie. Jonge, innovatieve ondernemers dus die grootse plannen hebben en een positieve impact op onze samenleving ambiëren.

Binnen Utrecht Inc krijgen ze toegang tot faciliteiten, groeikapitaal, trainingen en een community van ondernemers, experts en nieuw talent. IT speelt bij veel start-ups een belangrijke rol. Vandaar dat Way2Web graag, en met trots, een bijdrage levert aan deze bijzondere community in onze regio.

logo utrechtinc

Veel voordelen

  • Jonge ondernemers stimuleren
  • Veelbelovende projecten ontwikkelen
  • Bouwen aan je netwerk
  • Up-to-date blijven

Een goede mentor doet veel meer dan zijn expertise inbrengen. Maurits daagt als mentor ‘zijn’ start-ups echt uit. Blijft kritisch doorvragen. En denkt actief mee als een partner. Dat werkt fantastisch!”

Ruben, Start-up accelerator bij Utrecht Inc

Het Silicon Valley van Utrecht

Door de concentratie van jeugdig elan, innovatieve technologie en ambitieus ondernemerschap wordt deze community ook wel het Silicon Valley van Utrecht genoemd.

Om daar een onderdeel van te kunnen zijn is voor ons inspirerend en leerzaam. We delen veel interesses met zowel de nieuwe bedrijven als de grotere organisaties binnen het netwerk en zien regelmatig kansen voor nieuwe samenwerking.

Onze bijdrage

Een mooi platform verdient een ijzersterke website natuurlijk. Daarom beheren we de site van Utrecht Inc en denken we mee over hoe het anders en nog beter zou kunnen.

Omdat we zelf nog niet eens zo heel lang geleden een start-up waren, weten we hoe waardevol het is om te leren van anderen. Het is daarom dat we onze kennis en ervaringen graag delen en actief zijn als mentor van een start-up.

Ik ben mentor van Johan, een jonge ondernemer die Lean Library heeft bedacht. Met deze bibliotheekapplicatie kun je makkelijk inloggen bij een groot aantal wetenschappelijke sites om snel relevante artikelen te vinden. Een fantastisch idee waar ik ook zelf echt in geloof. We zijn samen bezig geweest om de ‘Proof of Concept ‘ uit te werken en nu begint het spannende deel: op zoek naar de eerste klant! Dat deze jonge, zeer gemotiveerde ondernemers alle kansen krijgen zich te ontwikkelen is enorm waardevol. Zeker als het om innovaties gaat waarmee ze de markt gaan veranderen. Voor mij als mentor is dat net zo goed leerzaam. En gewoon leuk en gezellig is het ook.”

Maurits, directeur Way2Web

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?