Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Sare | Onze nieuwe Product Owner

Een Product Owner is een vertaler. Een goede applicatie ontstaat namelijk alleen als opdrachtgever, ontwikkelaar en eindgebruiker elkaar horen én verstaan. En dat gaat niet altijd vanzelf. Gelukkig is onze nieuwe Product Owner Sare wel wat gewend. Bij haar thuis aan het kerstdiner worden rustig zes talen door elkaar gesproken.

Sare en Rogier

Met haar achtergrond in de psychologie was een baan als Product Owner niet per se logisch. Eigenlijk was Sare daar ook helemaal niet naar op zoek. Maar toen ze bij een vorige werkgever min of meer per ongeluk in het vak rolde, wist ze meteen: dit wil ik doen!

Wat me direct opviel tijdens het project, is dat het altijd nog net een beetje duidelijker moet zijn dan je zou verwachten. Anders gaat iedereen na een briefing alsnog een andere kant op

Sare zegde vervolgens haar baan op en specialiseerde zich verder als Product Owner. Ze kijkt altijd hoe de applicatie aansluit op het gedrag van de eindgebruiker en coacht vervolgens alle partijen tot een perfect eindresultaat. Dat coachen doet ze thuis trouwens ook. Want als ze niet de zoete inval in huis draaiende houdt, of de buurtcommissie bestiert, zit ze met megafoon op de fiets haar roeiploeg aan te moedigen. De beste stuurlui, werken dus bij Way2Web. Welkom Sare!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.