Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Hoe we ook na livegang aan maatwerk software blijven werken

De applicaties die wij ontwikkelen zijn zonder uitzondering van vitaal belang voor de bedrijfsvoering. Dan wil je je over zaken als continuïteit en veiligheid natuurlijk geen zorgen maken.

Service achter de schermen

Net zoals je huis of je auto regelmatig controle en onderhoud nodig hebben, is het verstandig om ook software goed in de gaten te houden. Functioneert alles nog naar behoren? Kan het misschien veiliger of beter?

De webapplicaties op maat die wij voor onze klanten ontwikkelen zijn zonder uitzondering van vitaal belang voor de bedrijfsvoering. Dan wil je je over zaken als continuïteit en veiligheid natuurlijk geen zorgen maken. Als ondernemend partner willen wij die zorgen wegnemen. Ook na oplevering van een project blijven we er daarom aan werken.

We gebruiken meerdere slimme tools om de ontwikkelde onlinesoftware goed te monitoren. En eventuele problemen worden door onze developers snel en adequaat opgelost. Onze klanten hoeven daar overigens niets voor te doen en zullen er in de regel ook niets van merken. Het hoort gewoon bij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Patchman

Hiermee worden beveiligingsproblemen automatisch en dus sneller ontdekt én opgelost. Er wordt dagelijks gecontroleerd op de meest recente problemen.

Patchman_2

UpTrends

Vanaf 168 controlestations wereldwijd volgen we een project 24/7. Zo worden fouten sneller ontdekt en houden we controle over de performance. URL’s die niet voor het publiek bedoeld zijn, zoals inlogpagina’s, blijven dat ook.

UpTrends_2

Varnish

Deze slimme module slaat gedeelten van een webpagina op, zodat deze niet telkens voor iedere bezoeker vanaf de server opnieuw hoeven te worden opgebouwd. Pure tijdwinst!

Varnish_2

Graylog2 & Sentry

Graylog2 is een ‘big data’ oplossing die serverlogs opslaat en monitort. Sentry is dé manier om vanaf deze logs notificaties af te vuren. Zo controleren we ook op serverniveau continu wat het verkeer doet.

 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op!

Graylog_Sentry

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?