Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Softwarebedrijf

Softwarebedrijf Way2Web

Maatwerk software die écht aansluit op uw organisatie

Way2Web ontwikkelt software vanuit een bedrijfskundige visie. En juist dankzij dat perspectief sluiten onze maatwerk applicaties feilloos aan op uw doelstellingen, organisatie en bedrijfsprocessen.

We weten als geen ander de werkelijke behoefte te doorgronden en in kaart te brengen. Om van daaruit als softwarebedrijf state-of-the-art oplossingen te ontwikkelen. We programmeren altijd open-source. Dankzij de modulaire applicatiebasis Laravel is onze maatwerk software bovendien toekomstbestendig.

“"Dopper is een social enterprise. Winst is niet ons doel, maar een betere wereld wel. Als wij die ambitie waar willen maken, moeten onze IT-oplossingen gewoon van topkwaliteit, slim en schaalbaar zijn. Daar wil ik niet steeds over hoeven nadenken. Way2Web begrijpt dat en heeft bewezen te kunnen leveren."”

Merijn Everaarts, Founder en CEO van Dopper

Whitepaper - Goed idee voor een webapplicatie? Zo maak je een ijzersterke briefing!

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Een goede briefing maken voor de softwareontwikkelaar is van cruciaal belang. Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het in vier simpele stappen uit.

Whitepaper aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk software – ook voor u

Standaard software is vrijwel altijd ontoereikend voor start-ups die met een slim, nieuw concept de markt willen veroveren. Een softwarebedrijf dat Lean-ontwikkeld maatwerk levert, helpt zulke organisaties stap voor stap naar het gewenste einddoel.

Maar ook bestaande organisaties en bedrijven bieden we als softwarebedrijf een oplossing op maat. Bijvoorbeeld bij nieuwe activiteiten, het samenvoegen van organisaties of wanneer de behoefte bestaat om verschillende systemen op een slimme manier te integreren.

brainstorming-colleagues-conversation-1260308 (1)

Continuïteit is key

Voldoet uw maatwerk software volgend jaar ook nog of zijn er aanpassingen nodig? Zijn er updates beschikbaar? Functioneert alles naar behoren? Als softwarebedrijf zorgen we vanuit een jaarlijks onderhoudsplan voor controle, preventief onderhoud en alle aanpassingen die noodzakelijk zijn.

Ook maatwerk software wordt periodiek gescreend en geüpdatet. Pas na automatische functionele test (bijvoorbeeld via Behat) wordt de nieuwe versie van uw software live gezet. Natuurlijk houden we u van iedere stap en iedere aanpassing op de hoogte.

Structurele aanpak softwareontwikkeling

Bij het ontwikkelen van maatwerk software werken we volgens Agile Scrum. Met deze projectmethodiek wordt in een aantal sprints naar het eindresultaat toegewerkt. Het voordeel hiervan is dat er tussentijds bijsturing mogelijk is en u altijd overzicht houdt van wat er gebeurt.

Onze werkwijze

  • De technisch bedrijfskundigen van softwarebedrijf Way2Web analyseren de werkprocessen en de gebruikers waarvoor uw maatwerk software is bedoeld.
  • We inventariseren: wie moet er wat kunnen met de maatwerk software, welke functionaliteiten zijn gewenst, welke stappen doorlopen gebruikers? Dit gebeurt in zogenaamde Requirements Workshop.
  • Als gespecialiseerd softwarebedrijf weten we als geen ander hoe slim het is te beginnen met een Minimum Viable Product. Daarbij ontwikkelen we in eerste instantie alleen wat echt noodzakelijk is. Dat is minder riskant, scheelt in kosten en niet te vergeten: u kunt eerder starten.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?