Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Softwarebedrijf

Softwarebedrijf Way2Web

Maatwerk software die écht aansluit op uw organisatie

Way2Web ontwikkelt software vanuit een bedrijfskundige visie. En juist dankzij dat perspectief sluiten onze maatwerk applicaties feilloos aan op uw doelstellingen, organisatie en bedrijfsprocessen.

We weten als geen ander de werkelijke behoefte te doorgronden en in kaart te brengen. Om van daaruit als softwarebedrijf state-of-the-art oplossingen te ontwikkelen. We programmeren altijd open-source. Dankzij de modulaire applicatiebasis Laravel is onze maatwerk software bovendien toekomstbestendig.

“Way2Web snapt als geen ander hoe er moet worden gereageerd op kritische momenten en denkt proactief mee in de toekomst van mijn webapplicatie, die inmiddels meer dan 5 jaar perfect wordt onderhouden.”

Christian Kops PZ DOssier

Whitepaper

Groeien met maatwerk software

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Met dit whitepaper willen we je helpen om een goede briefing te maken. We doen dat aan de hand van een checklist met praktische vragen die wij, als softwareontwikkelaars, aan jou zouden stellen voordat we met een project starten.

Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het aan je uit.

Whitepaper aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

software bedrijf

Maatwerk software – ook voor u

Standaard software is vrijwel altijd ontoereikend voor start-ups die met een slim, nieuw concept de markt willen veroveren. Een softwarebedrijf dat Lean-ontwikkeld maatwerk levert, helpt zulke organisaties stap voor stap naar het gewenste einddoel.

Maar ook bestaande organisaties en bedrijven bieden we als softwarebedrijf een oplossing op maat. Bijvoorbeeld bij nieuwe activiteiten, het samenvoegen van organisaties of wanneer de behoefte bestaat om verschillende systemen op een slimme manier te integreren.

Software bedrijf Way2Web

Continuïteit is key

Voldoet uw maatwerk software volgend jaar ook nog of zijn er aanpassingen nodig? Zijn er updates beschikbaar? Functioneert alles naar behoren? Als softwarebedrijf zorgen we vanuit een jaarlijks onderhoudsplan voor controle, preventief onderhoud en alle aanpassingen die noodzakelijk zijn.

Ook maatwerk software wordt periodiek gescreend en geüpdatet. Pas na functionele tests (bijvoorbeeld via automatische tests) wordt de nieuwe versie van uw software live gezet. Natuurlijk houden we u van iedere stap en iedere aanpassing op de hoogte.

Structurele aanpak softwareontwikkeling

Bij het ontwikkelen van maatwerk software werken we volgens Agile Scrum. Met deze projectmethodiek wordt in een aantal sprints naar het eindresultaat toegewerkt. Het voordeel hiervan is dat er tussentijds bijsturing mogelijk is en u altijd overzicht houdt van wat er gebeurt.

Onze werkwijze

  • De technisch bedrijfskundigen van softwarebedrijf Way2Web analyseren de werkprocessen en de gebruikers waarvoor uw maatwerk software is bedoeld.
  • We inventariseren: wie moet er wat kunnen met de maatwerk software, welke functionaliteiten zijn gewenst, welke stappen doorlopen gebruikers? Dit gebeurt in zogenaamde Requirements Workshop.
  • Als gespecialiseerd softwarebedrijf weten we als geen ander hoe slim het is te beginnen met een Minimum Viable Product. Daarbij ontwikkelen we in eerste instantie alleen wat echt noodzakelijk is. Dat is minder riskant, scheelt in kosten en niet te vergeten: u kunt eerder starten.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?