Meer informatie Ja, ik geef toestemming

Specialist in online portalen

Minder handwerk met een online portaal

Binnen bedrijven is er nog steeds veel handwerk dat plaatsvindt via Excel-sheets en e-mails. Daarnaast is er vaak een centraal ERP- of CRM-systeem waar deze data eigenlijk in terecht hoort te komen.

De oplossing: een gebruiksvriendelijke online portaal waarmee real-time data in en uit systemen gehaald kan worden en daarbij direct gedeeld kan worden met anderen binnen of buiten het bedrijf.

Ideaal voor contact met klanten of externen. Maar ook geschikt om orders te verwerken of om online producten samen te stellen.

Wij werken al zo’n 6 jaar voor IT-afdelingen van organisaties. We kennen uw wereld en begrijpen dat planning en budget heilig zijn.

Way2Web werkt volgens ISO 9001/27001 en NEN7510 kwaliteitsnormen en gebruikt uitsluitend de modernste technieken voor softwareontwikkeling.

ja, ik wil graag kennismakenof bekijk onze cases

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

 

Vrijblijvend een project laten inschatten?

Een project laten uitvoeren door Way2Web kan erg aantrekkelijk zijn. Daarom bieden we u een gratis projectinschatting aan. Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt onze bevindingen binnen 3 werkdagen.

CTA Projectinschatting

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten

Webapplicaties op maat

Robuuste, modulaire webapplicaties dankzij het open-source applicatieframework Laravel. Hoge eisen aan veiligheid, gebruiksgemak en snelheid van de software.

Lees meer

API-koppelingen

Gespecialiseerd in diverse technieken en al meer dan 36 verschillende koppelingen gerealiseerd:
API/webservice (RESTful, SOAP, XML), Webhooks, CSV/XML via SFTP en SSO.

Lees meer

Applicatiemanagement

Langdurig onderhoud en een vaste contactpersoon die de software door en door kent, is uw garantie voor continuïteit van uw bedrijfskritische applicatie. Wij ondersteunen ook in GDPR 2018.

Lees meer

Waarom Way2Web?

  • Voldoende capaciteit en een vast team van ontwikkelaars in Nederland
  • We leveren op tijd én binnen budget
  • U houdt controle dankzij Agile Scrum, (tussentijds) testen met eindgebruikers is mogelijk
  • We ontwikkelen applicaties gestandaardiseerd met onze ‘blokkendoos’ Laravel
  • We werken volgens de normen ISO 9001/27001 en NEN-7510
  • Alle code wordt door collega’s gereviewed, zo voorkomen we fouten en vergroten we de onderhoudbaarheid
  • We zijn gewend aan externe IT-audits, pentesten en voldoen aan alle gangbare eisen rondom serverbeveiliging/dataopslag

“Al drie jaar lang bouwt en onderhoudt Way2Web onze onlineapplicatie voor nazorg aan patiënten. Ze begrijpen dat een veilige en bedrijfszekere oplossing een must is. Daarnaast blijven ze op een slimme manier werken aan de juiste uitbreidingen, terwijl ons team focus houdt op efficiënte en effectieve zorg voor de patiënt.”

Paul Albers (Regional Programs & Services Manager Central Europe, Hollister)

 

“Dopper is een social enterprise. Winst is niet ons doel, maar een betere wereld wel. Als wij die ambitie waar willen maken, moeten onze IT-oplossingen gewoon van topkwaliteit, slim en schaalbaar zijn. Daar wil ik niet steeds over hoeven nadenken. Way2Web begrijpt dat en heeft bewezen te kunnen leveren.”

Merijn Everaarts, (Founder en CEO, Dopper)

 

 

Wij geloven in software die zo weinig mogelijk kan

Het is onze ervaring dat het slim is om te werken aan een Minimum Viable Product: software met een zo klein mogelijke set functies maar wel precies genoeg om bruikbaar te zijn. Je kunt dan tijdens het ontwikkelen makkelijker omgaan met nieuwe ontwikkelingen en eisen (en die zijn er altijd). Bovendien ga je eerder live. En dat betekent: waardevolle feedback van de eindgebruikers.

Onze zekerheden

Vrijblijvend kennismaken?

Vindt u het interessant om eens (vrijblijvend) met mij te sparren over een uitdaging waar u tegenaan loopt bij softwareontwikkeling? We vinden daar samen gegarandeerd een oplossing voor!

Maurits Dijkgraaf

Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits@way2web.nl

Way2Web B.V.
Australiëlaan 11
3526AB Utrecht

Way2Web B.V., Australiëlaan, Utrecht, Nederland