Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Specialist in online portalen

Specialist in online portalen

Minder handwerk met een online portaal

Binnen bedrijven is er nog steeds veel handwerk dat plaatsvindt via Excel-sheets en e-mails. Daarnaast is er vaak een centraal ERP- of CRM-systeem waar deze data eigenlijk in terecht hoort te komen.

De oplossing: een gebruiksvriendelijke online portaal waarmee real-time data in en uit systemen gehaald kan worden en daarbij direct gedeeld kan worden met anderen binnen of buiten het bedrijf.

Ideaal voor contact met klanten of externen. Maar ook geschikt om orders te verwerken of om online producten samen te stellen.

Wij werken al zo’n 6 jaar voor IT-afdelingen van organisaties. We kennen uw wereld en begrijpen dat planning en budget heilig zijn.

Way2Web werkt volgens ISO 9001/27001 en NEN7510 kwaliteitsnormen en gebruikt uitsluitend de modernste technieken voor softwareontwikkeling.

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits.dijkgraaf@way2web.nl

RealHosting

Vrijblijvend een project laten inschatten?

Een project laten uitvoeren door Way2Web kan erg aantrekkelijk zijn. Daarom bieden we u een gratis projectinschatting aan. Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt onze bevindingen binnen 3 werkdagen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits.dijkgraaf@way2web.nl

Way2Web snapt als geen ander hoe er moet worden gereageerd op kritische momenten en denkt proactief mee in de toekomst van mijn webapplicatie, die inmiddels meer dan 5 jaar perfect wordt onderhouden.

Christian Kops, PZ Dossier

  • Voldoende capaciteit en een vast team van ontwikkelaars in Nederland
  • We leveren op tijd én binnen budget
  • U houdt controle dankzij Agile Scrum, (tussentijds) testen met eindgebruikers is mogelijk
  • We ontwikkelen applicaties gestandaardiseerd met onze ‘blokkendoos’ Laravel
  • We werken volgens de normen ISO 9001/27001 en NEN-7510
  • Alle code wordt door collega’s gereviewed, zo voorkomen we fouten en vergroten we de onderhoudbaarheid
  • We zijn gewend aan externe IT-audits, pentesten en voldoen aan alle gangbare eisen rondom serverbeveiliging/dataopslag

Wij geloven in software die zo weinig mogelijk kan

Het is onze ervaring dat het slim is om te werken aan een Minimum Viable Product: software met een zo klein mogelijke set functies maar wel precies genoeg om bruikbaar te zijn. Je kunt dan tijdens het ontwikkelen makkelijker omgaan met nieuwe ontwikkelingen en eisen (en die zijn er altijd). Bovendien ga je eerder live. En dat betekent: waardevolle feedback van de eindgebruikers.

Onze zekerheden

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?