Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Steef | Onze nieuwe developer

Hij werkte bij (interactieve) reclamebureaus, was zeven jaar zelfstandig developer en zes jaar in dienst bij een Utrechts bedrijf. Onze nieuwe developer Steef heeft dus de nodige ervaring opgedaan. Hij werkte aan wel 270 webshops, waar het voornamelijk draait om de voorkant. Toch is het de techniek erachter die hem het meest interesseert.

Liever geen standaard WordPress-sites, maar echte, complexe software bouwen. Niet ‘u vraagt wij draaien’ maar ontdekken welke processen er spelen en welke gedachtes er bij de klant leven. Vandaar zijn voorkeur voor Way2Web.

Hoewel Steef marketing heeft gestudeerd aan de Hogeschool Holland in Diemen, was techniek zijn grootste passie. Vanwege de goede internetverbinding daar bracht hij uren door in de mediatheek en bekwaamde zich in het internet en HTML, en maakte hij websites en video’s. De combinatie marketing en techniek zorgde voor z’n eerste baan.

Steef-website

“Mijn marketing achtergrond in combinatie met techniek zorgt ervoor dat ik de behoefte van de klant goed kan vertalen.”

In z’n vrije tijd is Steef eigenlijk ook gewoon developer. Hij vindt het leuk om te spelen met Raspberry Pi, HUE-lampen en home automation. Talloze hobbyprojecten moeten nog worden afgemaakt en nieuwe staan alweer op stapel. Zijn vrienden vinden dat niet raar – die zijn allemaal namelijk óók programmeur. Welkom Steef!

 

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?