Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Applicatieframework Laravel

Applicatieframework Laravel

Gestructureerd software ontwikkelen

2019 Laravel logo

Een framework is een hulpmiddel om webapplicaties te ontwikkelen. Taken die veel voorkomen en belangrijke functies worden vooraf gedefinieerd. Een framework zorgt voor een gestructureerde opbouw, voorkomt fouten en bespaart tijd. Bovendien maakt de vaste structuur het samenwerken tussen programmeurs veel makkelijker.

Door het gebruik van het open-source applicatieframework Laravel zorgen we er bij Way2Web dus voor dat u kunt rekenen op een solide, toekomstbestendige basis voor uw webapplicatie.

Unieke blokkendoos

U kunt het gebruik van een framework als Laravel voor de bouw van websystemen het beste vergelijken met een ‘blokkendoos’. Een websysteem bestaat uit een gigantische hoeveelheid code. Door deze vooraf te structureren en op te delen in modules, wordt het resultaat beter onderhoudbaar én wordt er tijd bespaard, bijvoorbeeld door het hergebruik van bestaande modules.

Wij zijn experts in het gebruik van Laravel en zetten dit framework in voor al onze webapplicaties en portalen. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is Laravel één van de populairste frameworks. Het is snel, vernieuwend en betrouwbaar en wordt door veel grote organisaties gebruikt om webapplicaties in te ontwikkelen. Daarnaast biedt Laravel unieke mogelijkheden om modules te delen tussen onze applicaties – zo zorgen we ervoor dat updates altijd centraal worden doorgevoerd.

Meer over Laravel

Laravel is een lichtgewicht applicatieframework en is, ondanks haar relatief korte bestaan, één van ’s werelds meest professionele frameworks. Laravel is enorm in ontwikkeling en biedt vele handige features, zoals het gebruik van seeders voor het opbouwen van databases en out-of-the-box integratie met bijvoorbeeld Mailgun voor het gecontroleerd versturen van e-mails. Verder biedt Laravel structuur juist daar op de plekken waar programmeurs het kunnen gebruiken.

Efficiënt en veilig

Dankzij het gebruik van het Laravel-framework is het onderhoud van onze webapplicaties eenvoudiger. Toekomstige functies kunnen worden toegevoegd zonder de rest van de applicatie overhoop te halen. Standaardfuncties en -modules voorkomen dubbel werk en data uit formulieren worden automatisch gevalideerd. Ook wint de applicatie aan veiligheid, omdat er meer structuur is worden er minder snel fouten gemaakt bij het programmeren en is het testen van nieuwe functionaliteit gemakkelijker. Tot slot zorgt het gebruik van automatische softwaretests ervoor dat we sneller nieuwe functionaliteiten kunnen opleveren.

De voordelen van applicatieframework Laravel

  • Bestaande modules kunnen eenvoudig worden hergebruikt, dit bespaart veel (doorloop)tijd
  • Laravel is een van ’s werelds meestgebruikte applicatieframeworks en voortdurend in ontwikkeling, waardoor steeds de nieuwste technieken worden gebruikt
  • Door het ingebouwde templating-systeem kan er vele malen sneller een Minimum Viable Product (MVP) worden opgeleverd
  • Het framework is volledig open-source en dus beter onderhoudbaar

“Ondanks de grote complexiteit en tijdsdruk, hebben de code-tovenaars van Way2Web het voor elkaar gekregen om iets moois te ontwikkelen. We hebben bijna geen bugs en ze zijn terecht trots op hun werk.”

Pim Efting RealHosting

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?