Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Frontend framework Vue.js

Frontend framework Vue.js

Gestructureerd software ontwikkelen

VueJs logo

Werken met een applicatie moet voor de gebruiker niet alleen begrijpelijk, stabiel en snel zijn – maar bij voorkeur ook een prettige ervaring. En daaraan wordt gewerkt door onze gespecialiseerde frontend developers. Zij maken de ‘voorkant’ van een applicatie en doen dat met Vue.js, het innovatieve opensource framework op basis van JavaScript. Met Vue.js kunnen we sneller werken (en dus opleveren) maar dat is zeker niet het enige voordeel.

Compact framework voor topprestaties

Een framework is een soort ‘bibliotheek’ met allerlei kant en klare modules voor veel voorkomende taken en functies. Daardoor hoef je niet steeds alles zelf vanaf nul te programmeren. Je zet in korte tijd de basis van een applicatie neer, die je vervolgens verder kunt aanpassen en uitbreiden omdat het opensource is, de broncode is voor iedereen toegankelijk.

Het nog jonge Vue.js is een van de best presterende frameworks van dit moment. Het heeft allerlei nieuwe, slimme kenmerken en houdt rekening met weergave op alle devices. Dit ‘lightweight’ framework is heel compact , het gebruikt weinig code en is zeer snel. Vue.js is ideaal voor het ontwikkelen van Single Page Applications: pagina’s of schermen die niet telkens helemaal opnieuw geladen hoeven te worden bij het ophalen van data.

Begrijpelijke opzet, efficiënt samenwerken

Vue.js is heel logisch en strak gedefinieerd en bovendien voorzien van uitstekende documentatie. Developers kunnen er veel sneller mee aan de slag dan met concurrerende frameworks.

Een ander groot voordeel is dat we frontend development met Vue.js gescheiden houden van backend development, waarvoor we het Laravel framework gebruiken. Laravel en Vue.js zijn perfect te integreren waardoor een team letterlijk tegelijkertijd aan beide componenten werkt. En ook dat betekent sneller opleveren.

Flexibel en veelzijdig toepasbaar

Het Vue.js framework mag dan uitzonderlijk helder en compact zijn, dit betekent zeker niet dat het alleen voor eenvoudige toepassingen geschikt is. Vue is makkelijk en flexibel te integreren binnen bestaande applicaties en ook bij koppelingen van meerdere platforms.

Vue.js zorgt voor een kortere ontwikkeltijd en voor een moderne gebruikservaring, dankzij helder design en de snelle en soepele interactie. Goed nieuws voor de klant en de eindgebruikers dus – maar ook voor de developers die er graag mee werken.

De populariteit van Vue.js betekent dat er wereldwijd tal van developers nieuwe, modules maken en het framework zich dus razendsnel ontwikkelt. Begin 2019 vond in Amsterdam een van de grootste Vue.js conferenties ter wereld plaats – en natuurlijk was Way2Web erbij.

De voordelen van het Vue.js framework

  • Sneller naar een MVP door kant en klare code voor veelgebruikte functies
  • Perfecte integratie met Laravel: werken aan frontend en backend tegelijk
  • Zeer compacte JavaScript code voor snellere interactie
  • Afgestemd op gebruik met alle soorten devices
  • Flexibel te integreren binnen applicaties, ook over meerdere platforms
  • Begrijpelijke, heldere opzet en uitstekende documentatie voor developers
  • Populair opensource framework dat zich razendsnel ontwikkelt
  • Optimale, moderne gebruikservaring dankzij soepele interactie

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?