Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 2 min.

Tim | Onze nieuwe marketeer

Als marketingspecialist bij een maatwerk softwarebedrijf heb je een mooie uitdaging. Je hebt immers geen product op een plank of in een showroom om mee te pronken. Dus zal je al je creativiteit in moeten zetten om (potentiële) opdrachtgevers te laten zien hoe je waarde levert. En precies die uitdaging zag onze nieuwe collega Tim wel zitten:

Tim_Way2Web_software

Tijdens zijn studie Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies specialiseerde Tim zich in conceptontwikkeling. Iets wat goed past bij zijn nieuwsgierige aard. Hij zoekt altijd naar de achterliggende reden. Naar de “waarom”. Dat maakt hem zorgvuldig maar zorgt ook dat hij niet gauw tevreden is.

“Het op een mooie en begrijpelijke manier vertalen van software naar concrete (voor)beelden, sprak me direct aan. Daarbij kwam dat in het eerste gesprek de saamhorigheid binnen Way2Web meteen voelbaar was.”

Zijn werk bij Way2Web combineert hij met zijn eigen marketingbedrijf. Dit levert niet alleen een afwisselende werkweek op, maar ook inzichten die in beide rollen toepasbaar zijn. En als hij niet werkt? Dan zit hij op zijn mountainbike of loopt hij stad en land af voor nieuwe aanvullingen op zijn lp-collectie. En mocht iemand voor hem de nieuwe Xbox kunnen regelen, houdt hij zich aanbevolen.
Welkom Tim!

Ook werken bij Way2Web?

Als Head of People & Operations ben ik altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij onze nieuwe collega worden? Bel me gerust om daar eens over verder te praten.