Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 3 min.

Vacature: Medior PHP Developer

Wil je verder met ons werken aan slimme technische verbeteringen en verder bouwen aan ons bedrijf? Wil je jezelf ontwikkelen in de projecten maar ook daarbuiten?

Vacature: Medior PHP Developer

Als medior PHP Developer werk je in teamverband aan projecten voor onze opdrachtgevers.

In een vroeg stadium van het project breng je jouw kennis en ervaring in om met het projectteam te bepalen welke aanpak, structuur en technische uitvoering wordt gekozen om tot een elegante oplossing te komen.

Je bent in staat om bij grote projecten de leiding van het development op je te nemen. Samen met het projectteam kun je op die manier het programmeerwerk op tijd en binnen het beschikbare budget opleveren.

Er volop ruimte voor je ambitie om door te groeien naar een rol waarin je verantwoordelijk bent voor de technische kwaliteit van de projecten die we bij Way2Web realiseren.

Klinkt dit als jouw ideale functie? Neem dan contact met ons op.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?