Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 3 min.

Vincent | onze nieuwe back-end developer

Vincent, onze nieuwe backend developer, studeerde wiskunde aan de Universiteit Utrecht en doet naast zijn werk een thuisstudie Bedrijfskundige Informatica. Hij leest, behalve veel technische artikelen, ook graag business- en managementboeken. Helemaal Way2Web dus dankzij die interesse voor zowel IT als de bedrijfsmatige kant!

Expert gaten schieten

“Ik hoorde dat Way2Web een bedrijf was met uitdagende en gevarieerde projecten en een op developers gerichte cultuur. Daar wilde ik meer van weten, vooral toen ik ontdekte dat iedereen die hier werkt er al langere tijd zit. Tijdens een gesprek met Peter Paul wist ik meteen dat het hier ook aan de technische kant helemaal goed zit.”

Vincent

En wat mogen we verder nog van je verwachten Vincent? “Ik heb het talent om eigenlijk overal gaten in te kunnen schieten. Die eigenschap zorgt ervoor dat ik effectief ben in het vinden van bugs en in conceptuele quality assurance om het maken van fouten vroegtijdig te voorkomen en kwaliteit te kunnen borgen.” Welkom Vincent!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?