Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Voor alle softwareprojecten die intern geen plek hebben

Specialist in maatwerk software

Voor alle softwareprojecten die intern geen plek hebben

Software is van cruciale betekenis voor de primaire processen van uw organisatie. En uw team is daarvoor verantwoordelijk.

Wanneer er even geen ruimte is om een nieuw project te ontwikkelen of wanneer het om een risicovol project gaat, is het fijn als u daarvoor een beroep kunt doen op een gekwalificeerde en betrouwbare partner.

Wij werken al zo’n 6 jaar voor IT-afdelingen van organisaties. We kennen uw wereld en begrijpen dat planning en budget heilig zijn.

Way2Web werkt volgens ISO 9001/27001 en NEN7510 kwaliteitsnormen en gebruikt uitsluitend de modernste technieken voor softwareontwikkeling.

Uw contactpersoon

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits.dijkgraaf@way2web.nl

RealHosting

Vrijblijvend een project laten inschatten?

Een project laten uitvoeren door Way2Web kan erg aantrekkelijk zijn. Daarom bieden we u een gratis Skype-sessie aan waarin we het project en de vervolgstappen bespreken. Vul onderstaande gegevens in en maak directeen afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maurits Dijkgraaf
Technisch bedrijfskundige & directeur
06 – 430 91 030
maurits.dijkgraaf@way2web.nl

Ondanks de grote complexiteit en tijdsdruk, hebben de code-tovenaars van Way2Web het voor elkaar gekregen om iets moois te ontwikkelen. We hebben bijna geen bugs en ze zijn terecht trots op hun werk.

Pim Efting, Real Hosting

Waarom Way2Web?

  • Voldoende capaciteit en een vast team van ontwikkelaars in Nederland
  • We leveren op tijd én binnen budget
  • U houdt controle dankzij Agile Scrum, (tussentijds) testen met eindgebruikers is mogelijk
  • We ontwikkelen applicaties gestandaardiseerd met onze ‘blokkendoos’ Laravel
  • We werken volgens de normen ISO 9001/27001 en NEN-7510
  • Alle code wordt door collega’s gereviewed, zo voorkomen we fouten en vergroten we de onderhoudbaarheid
  • We zijn gewend aan externe IT-audits, pentesten en voldoen aan alle gangbare eisen rondom serverbeveiliging/dataopslag

Wij geloven in software die zo weinig mogelijk kan

Het is onze ervaring dat het slim is om te werken aan een Minimum Viable Product: software met een zo klein mogelijke set functies maar wel precies genoeg om bruikbaar te zijn. Je kunt dan tijdens het ontwikkelen makkelijker omgaan met nieuwe ontwikkelingen en eisen (en die zijn er altijd). Bovendien ga je eerder live. En dat betekent: waardevolle feedback van de eindgebruikers.

Onze zekerheden

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?