Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 5 min.

Vue.js Amsterdam 2019 - niet te missen!

Vue.js is het open source JavaScript framework dat Way2Web gebruikt voor frontend development. Het framework is ontwikkeld door Evan You en is sinds de introductie in 2014 enorm populair geworden.

Op 14 en 15 februari vond een van de grootste Vue.js conferenties ter wereld plaats in Amsterdam en natuurlijk was Way2Web erbij. Om meer te horen over de nieuwste features en mogelijkheden, maar zeker ook om ons zelf te presenteren en om in contact te komen met (frontend) developers.

Speciaal voor deze conferentie hebben we de game TunnelVue ontwikkeld. Met dit spel (gemaakt met Vue.js natuurlijk) kon je een gesigneerd shirt van Evan You winnen. Nou dat hebben we geweten, het liep storm op onze stand. Niet alleen heel veel bezoekers, ook vrijwel alle andere standhouders kwamen op het spel af.

Way2Web vue stand

Het was gezellig druk bij onze stand

Nieuwe features en mooie indrukken

Onze frontend developer Tom en backend developer Ezra waren ook mee. Tom ontdekte verrassende nieuwe features vanaf versie 2.6, vond het framework Nuxt.js heel interessant en stak z’n licht op bij andere developers. Voor ons nieuwste teamlid Ezra kwam deze conferentie eigenlijk nog iets te vroeg, maar een belevenis was het wel en het theater was erg mooi. De volgende keer zijn we er zeker weer bij!

De t-shirts zijn vergeven maar TunnelVue kun je nog steeds spelen.

 

Vuejs amsterdam winnaar way2web

De winnaar van TunnelVue op het podium

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?