Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 5 min.

Waarom je een met Laravel ontwikkelde applicatie wilt

De tijd dat je als softwareontwikkelaar alle code voor een applicatie zelf moest schrijven, ligt gelukkig ver achter ons. Met een framework krijg je veelgebruikte functionaliteiten als kant-en-klare brokken aangeleverd. Dat scheelt niet alleen veel tijd maar voorkomt ook fouten. Zeker bij een open-source framework waar die code vaak al door duizenden developers vóór jou is gebruikt (en zo nodig verbeterd).

Efficiënter software ontwikkelen

Bekende frameworks zijn onder andere CodeIgniter, Symfony, CakePHP en Yii. Laravel is de laatste jaren het populairst geworden en inmiddels ook ons favoriete open-source PHP-framework voor backend development.

Laravel werkt met simpele, krachtige code. Het is snel en bij uitstek geschikt voor complexe applicaties. Daarnaast kent het framework tal van handige en krachtige ingebouwde functies die veel tijd besparen. Fijn voor ons natuurlijk, maar er zijn ook overtuigende voordelen voor jou als klant.

Way2Web Rogier werken

Voor backend development is Laravel favoriet bij Way2Web

Gemaakt voor succes

Jij wilt met een applicatie het verschil maken, je kiest tenslotte niet voor niets voor next level software van Way2Web. Laravel zorgt ervoor dat je applicatie optimaal schaalbaar is. Het framework dwingt developers om in modules te werken die je als een soort lego-stenen kunt gebruiken om uit breiden.

Laravel is een open-source framework met simpele, leesbare code. Er zijn wereldwijd meer dan 30.000 developers die ermee werken en de ondersteuning is, dankzij de goede documentatie, conferenties, Laracasts en podcast, ronduit voortreffelijk. Hierdoor is je applicatie heel goed overdraagbaar naar een andere partij.

Flexibel en uiterst veilig

Laravel kun je zien als een grote stekkerdoos. Verschillende systemen en databases zijn makkelijk koppelbaar om data binnen te halen of te verzenden. Het faciliteren van een microservices architectuur zorgt voor stabiliteit en eenvoudig onderhoud. En ook over de veiligheid hoe je geen zorgen te maken.

Heel veel beveiligingen zijn volgens de industriestandaards ‘ingebakken’. Denk aan datamigratie, model-view-controller architectuur, beveiliging, routing en authenticatie en autorisatie, om er maar enkele te noemen. Dankzij Laravel is je applicatie makkelijker AVG-proof.

Altijd kritisch blijven

Laravel past Way2Web (en onze klanten) dus als een handschoen maar is uiteraard niet zaligmakend in iedere situatie. Onze developers blijven daarom een open oog houden voor andere oplossingen en delen hun kennis, inzichten en ideeën hierover met elkaar. Voor frontend development hebben we overigens ook een favoriet framework: Vue.js. Hier lees je meer over Vue.js.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?