Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 4 min.

Waarom softwareontwikkeling bij Way2Web nooit spannend is

Maatwerk software laten ontwikkelen raakt je belangrijkste bedrijfsprocessen, vraagt de nodige aandacht en tijd van verschillende mensen binnen je organisatie, en is vrijwel altijd een behoorlijke financiële investering. Kortom, niet iets wat je ‘zomaar even’ doet.

Maar wees gerust, ervan wakker liggen is echt niet nodig. Softwareontwikkeling door Way2Web is namelijk een gestandaardiseerd, voorspelbaar en transparant proces waarbij je direct en intensief betrokken bent. Geen verrassingen dus. Je weet op ieder moment precies wat er gebeurt. Spannend wordt het nooit bij ons.

Strategisch sterk en wendbaar

Bij Way2Web ontwikkelen we software van uit bedrijfskundig perspectief. Het gaat tenslotte niet om de applicatie zelf maar om het succes dat jij er straks mee boekt. Dankzij de steun van een bedrijfskundige tijdens het ontwikkelproces, blijf je strategisch ‘on track’. Je ziet dingen eerder aankomen, bent creatiever op managementniveau en stuurt het softwareteam veel effectiever aan.

Je Product owner staat voor jouw belang

Je eigen product owner vertegenwoordigt jouw belang binnen je vaste ontwikkelteam, omschrijft samen met jou welke items in welke volgorde ontwikkeld worden en monitort de voortgang. Daarnaast begrijpt de product owner jouw markt en welke rol de nieuwe software daarin speelt als geen ander. Hij of zij is een echte meedenker dus, die altijd voor je klaar staat en gewoon direct op z’n 06 bereikbaar is.

Way2Web samenwerken kantoor

Het moment om te laten zien wat er deze week gemaakt is: Demo-dag

Concreet resultaat: iedere week weer

Je weet niet alleen wat de stand van zaken is rond het ontwikkelen van je maatwerk software, je krijgt ook iedere week een product opgeleverd dat ‘af’ is, dat potentieel live zou kunnen gaan. Heel concreet en precies zoals in de forecast voorspeld. Gedurende de week heb je via onze customer portal realtime inzicht in de vorderingen. En op vrijdagmiddag ben je van harte welkom bij Way2Web in Utrecht, want dan is het ‘demo dag’. Is trouwens nog gezellig ook!

Jouw actieve medewerking is onmisbaar

Overigens is het niet zo dat een ontwikkelteam, tijdens de zogenaamde sprints van een week, achter gesloten deuren aan het werk is. Je krijgt bij Way2Web de mogelijkheid om mee te werken in de Werkplaats en zelfs om eigen programmeurs toe te voegen aan ons team, wanneer specifieke expertise essentieel blijkt. Agile werken aan hoogwaardige, doeltreffende softwareontwikkeling vereist nu eenmaal per definitie dat je intensief samenwerkt aan het beste resultaat.

 

Software idee

Strikte (en gecontroleerde) codingstandaarden zorgen voor een kwalitatieve applicatie. 

Gestandaardiseerde softwareontwikkeling

Tot slot kan het spannend zijn dat je, als leek, niet weet wat die gespecialiseerde developers eigenlijk precies aan het doen zijn. Is wat ze maken wel helemaal okee? En hoe afhankelijk word je van een softwareontwikkelaar? Ook dat is bij ons niet spannend. We werken volgens strikte (en gecontroleerde) codingstandaarden en met open-source frameworks Laravel en Vue.js. De applicatie voldoet gegarandeerd aan alle gangbare eisen en kan altijd door anderen worden overgenomen.

Voel je ook wel iets voor softwareontwikkeling zonder spanning?

Laten we dan een afspraak maken!

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?