Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door Dagmar Ingelse Leestijd 4 min.

Way2Share Day 2014: een dag lang knallen voor het goede doel!

Vrijdagochtend om 6:30 gingen de eerste Way2Webbers al op pad om op tijd te zijn bij Solbeach in Scheveningen, de locatie van de Way2Share Day 2014. De mensen achter Solbeach hadden namelijk aangeboden in ondersteuning van de actie, kosteloos onderdak en verzorging te bieden voor het voltallige team van Way2Web. Programmeren aan zee, dat was wel anders voor het Utrechtse bedrijf.

Way2share2014

De organisatie waar het allemaal om draaide was restaurant Ctaste. Bij Ctaste dineer je volledig in het donker. Je wordt bediend door obers die het beste de weg weten in het donker, zij hebben namelijk een visuele beperking. Ctaste is een zogeheten sociale onderneming, die iets goed doet voor de maatschappij, maar wel met ondernemerszin. Zo krijgt iedereen die bij Ctaste werkt gewoon betaald.

Way2Web is een internetbureau dat ondernemers ondersteunt op alle vlakken van IT. Daarom vondt zij het een ontzettend goed plan om Ctaste kosteloos een stap vooruit te helpen. Vooral omdat de website van Ctaste essentieel is voor hun bedrijfsvoering.

Na meer dan zestien uur hard zwoegen, voorzien van koffie, hapjes, diner, drankjes en fantastische verzorging door de mensen van Solbeach, kon het team van Way2Web vol trots de website presenteren.

Wat nog rest is de juiste inhoud en afbeeldingen voor Ctaste, maar dan is er ook een volledige, veilige, toegankelijke en drempelvrije website afgeleverd. Een resultaat waar het gehele team trots op is. Het is dan natuurlijk ook prestatie op zich om een volledige site in zo’n kort tijdsbestek neer te zetten. Het resultaat bekijk je op ctaste.stage2web.nl

Een hele dag programmeren, hoe ziet dat er uit? Bekijk onderstaande timelapse om te zien hoe de mieren van Way2Web aan de slag waren.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?