Meer informatie Ja, ik geef toestemming
Door way2web_assist Leestijd 4 min.

Way2Web op Big Data Expo

In een digitaliserende wereld doen zich unieke kansen voor om door data-analyse nieuwe inzichten te verwerven, sneller te reageren en beter te presteren. De hoeveelheid gegevens in databases groeit niet alleen in hoog tempo, maar verandert continu en is vaak onsamenhangend en ongestructureerd.

Succesvol gebruik maken van Big Data vraagt dan ook om veel kennis en kunde van verschillende specialisten – en die ontmoeten elkaar tijdens de Big Data Expo op 18 en 19 september in Utrecht. Peter Paul Keulers van Way2Web is een van de sprekers.

Way2Web WomenHack Peter Paul

Peter Paul gaat uitleggen hoe Way2Web een universeel portaal en dataprotocol ontwikkelde

Universeel platform en dataprotocol

Wanneer overheden, instellingen en bedrijven samenwerken, vraagt data-uitwisseling om veel meer dan een reeks software interfaces. En wat dacht je van de data zelf? ‘Passen’ die wel bij elkaar?

Way2Web ontwikkelde een universeel portaal en dataprotocol voor het beheer van doelgroepenvervoer. Verschillende stakeholders zoals gemeenten, vervoersbedrijven en callcenters werken daardoor naadloos met elkaar samen. Data-analyse op basis van het ‘Mobility as a Service’-platform zal bovendien een grote rol spelen in het oplossen van overheidsvraagstukken rondom mobiliteit.

Peter Paul vertelt tijdens Big Data Expo over de uitdagingen tijdens het ontwikkelen en bouwen van dit platform.

Bent u klaar voor the next level?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?